Na het succes van hun rauwe chocolade is het deze winter tijd voor Lovechock Cacao magic. Smeuïge vegan chocolade met 30% minder suiker.

Lovechock gifting bar Warm hug

Lovechock Cacao magic & gifting bars

(Verkrijgbaar via Holland & Barrett | Reep 70 gram € 2,99 / Gifting bar 40 gram € 1,99)

Chocolade is echt één van mijn guilty pleasures die ik maar moeilijk kan weerstaan. Als ik zou moeten kiezen (je weet wel, in theorie) tussen nooit meer zoet of nooit meer hartig, dan is mijn keus al gauw gemaakt. Helaas voor mij kan ik niet elke dag chocolade eten. Dus áls ik dan chocolade eet, wil ik natuurlijk wel echt goede chocolade. Helemaal leuk was het dus om onlangs een aantal van de nieuwe Lovechock Cacao magic en gifting bars in mijn brievenbus te ontvangen. Lovechock chocolade is natuurlijk niet nieuw. Het bedrijf werd opgericht in 2009 en hun rauwe chocolade kreeg al gauw een grote schare trouwe fans. De liefde in ‘Lovechock’ slaat niet alleen op de liefde voor chocolade (want wie lust het niet?), maar ook en vooral op de liefde voor mensen, cacaoboeren en voor de planeet. Lovechock distribueert haar producten via biologische groothandelaren naar de biologische winkels en ondernemers. Rauwe chocolade is dus waar het succesverhaal van Lovechock mee begon, maar de makers van Lovechock kregen steeds vaker de vraag of ze naast hun rauwe chocolade toch die heerlijk smeuïge textuur van ‘klassieke’ chocolade in vegan repen konden evenaren, maar wel met hun pijlers nog steeds gericht op hun belangrijkste waarden, namelijk duurzaamheid, suikerreductie en fair trade. Uiteindelijk is dat gelukt en introduceerde Lovechock deze winter dus de Lovechock Cacao magic & gifting bars.

Lovechock cacao magic soul review

Vegan en duurzame chocolade met 30% minder suiker

Het gaat om vegan chocolade die qua smaak, textuur, smeuïgheid en zoetheid op geen enkele manier onderdoet voor klassieke chocolademerken. De Lovechock cacao chocolade bevat dertig procent minder suiker en is gezoet met inuline, dit is een natuurlijke vezel van de agaveplant. Het nieuwe Cacao magic assortiment bestaat uit zes verschillende smaken. Het gaat om Spirit pure chocolade met 75% cacao, Soul chocolade met 75% cacao en karamel zeezout, Cosy chocolade met 58% cacao en hazelnoten, Dream met 58% cacao en kokosnoot, Passion chocolade met roze bessen (die overigens roze van kleur is!) en Bliss witte chocolade. Naast de repen introduceert Lovechock ook de gifting bars in drie verschillende smaken. Het gaat dan om Nutty kiss met de smaak van hazelnoot, Love met hibiscus en cacaonibs en Warm hug met een verrassende combinatie van Cherry en chili. Zowel de Lovechock Cacao magic repen en de gifitingbars zijn natuurlijk lekker voor jezelf, en met het oog op de kerst zijn het ook zeker leuke cadeautjes voor echte zoetekauwen. En Sketch krijgt natuurlijk haar éigen snackjes!

lovechock vegan chocolade

HEB JIJ DE CHOCOLADE VAN LOVECHOCK AL EENS GEPROEFD?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.