Dit zijn ze dan!

 

10. Oase hairvitamines

Kijk! Het zijn net snoepjes, deze Oase hairvitamines. De belofte van de OASE hairvitamins is mooi, lang, gezond en glanzend haar. De vitamines bevatten alle essentiële voedingstoffen waardoor je haar van binnenuit perfect verzorgd wordt. Ook zal het risico op haarbreuk verkleind worden. Maar doen ze ook echt iets voor je haar? Dat wilden jullie dus ook graag weten.

organiseren van je keukenlades

9. Mijn favoriete opbergers van Ikea

Opruimen maakt blij! En wat opruimen betreft maakt niets me blijer dan de opbergers van Ikea. De opbergers zijn heel betaalbaar en van veel varianten bestaan verschillende formaten, dat is helemaal handig.

8. Jullie meestgestelde vragen over mijn interieur

Vooral via Instagram krijg ik heel veel vragen over mijn interieur. En omdat dat vooral heel vaak dezelfde vragen zijn, besloot ik die eens te bundelen in een artikel. Op de foto zie je de blauwe bank, waar ik het afgelopen jaar de meeste vragen over kreeg. Deze kocht ik bij Made.com.

7. Druk behang combineren in je interieur

We hebben hier natuurlijk nogal wat behang in huis, en ook daar komen altijd heel veel vragen over. Zo vragen jullie vaak waar al ons behang vandaan komt, maar zijn jullie vooral geïnteresseerd in hoe je al die kleuren en prints nu goed met elkaar kunt combineren.

6. Zo blijven je droogbloemen langer mooi

Wat interieur betreft was 2020 echt het jaar van de droogbloemen. Ik schreef er dan ook diverse artikelen over, van hoe je bloemen eigenlijk kunt drogen tot hoe je een boeketje droogbloemen kunt maken. Maar jullie wilden vooral weten hoe je die droogbloemen nu zo lang mogelijk mooi kunt houden.

5. Je woonkamer opnieuw inrichten, vermijd deze fouten

2020 Was natuurlijk het jaar waarin we allemaal massaal in ons huis bezig waren. Ook wij hebben weer een aantal projecten gedaan of laten doen. En veel van jullie zijn blijkbaar ook bezig geweest, onder andere met het opnieuw inrichten van de woonkamer.

4. Zo heb je langer plezier van je geurstokjes

En als je dan zoveel thuis zit, is het natuurlijk wel zo fijn als het daar ook lekker ruikt. Ik liet je dit jaar diverse fijne geurende producten zien en vertelde je ook waar je je geurstokjes nu het beste naar kunt zetten om er zo lang mogelijk plezier van te hebben. En vooral waar je ze niet neer moet zetten!

3. Verschillende merken gezichtsverzorging door elkaar gebruiken, kan dat?

Ik vind het altijd heel erg leuk om informatie artikelen over cosmetica te schrijven. Veel van de inspiratie voor dit soort artikelen doe ik op tijdens mijn werk als cosmetica-adviseuse. Ik vind het zelf heel verrassend dat van alle skincare artikelen juist dit artikel zo veel gelezen is dit jaar.

2. Karakter van de pomeriaan

Ik durf bijna wel te zeggen dat ik elke dag minimaal één foto van onze pomeriaan Sketch maak, maar ik vind het ook heel leuk om over haar te schrijven. Voordat Sketch bij ons kwam wonen, waren we natuurlijk al uitgebreid op zoek naar informatie over pomeriaantjes en het opvoeden van puppy’s in het algemeen. Toen al ontdekte ik dat er eigenlijk heel weinig online te vinden is over ervaringen met pomeriaantjes, als je de sites van hondentrainers niet meetelt. In het afgelopen jaar hebben wij zoveel geleerd van en over haar en heb ik daarnaast ook zoveel vragen over haar gekregen, dat het me niet meer dan logisch leek Sketch haar eigen rubriek op mijn blog te geven.

1. 10 Redenen waarom het super leuk is om een pomeriaan te hebben

En het schrijven van al die artikelen over Sketch bleek dus geen slecht idee, want mijn artikel waarin ik tien redenen noem waarom het super leuk is om een pomeriaan te hebben is het best gelezen artikel van 2020! Ik kan er trouwens nog wel honderd redenen bij bedenken!

WELK SOORT ARTIKELEN VIND JIJ ALTIJD HET LEUKST OM TE LEZEN?

© ByChristiana, tekst.  Love and sugar, fotografie. All rights reserved.

4 Comments

  1. Grappig, ik heb een soortgelijk artikel vandaag op mijn blog gezet :). Ik heb al deze blogs gelezen. Vooral die over de droogbloemen is mij bijgebleven omdat ik daar veel mee bezig ben.

  2. Leuk! Ik wil dit jaar ook eens gaan kijken welke het best gelezen zijn. Niet vreemd dat er veel gelezen is over Sketch, hij steelt de show op jouw blog. Ik denk dat als je in principe niet dol op kleine hondjes bent, je hart vanzelf gestolen wordt door dat lieve snuitje.
    Ik vind het altijd het leukst om over Sketch te lezen, dus eigenlijk meer jullie persoonlijke verhalen en natuurlijk zijn alle tips welkom! Zoals je weet pas ik wel eens wat toe, super fijne inspiratie!

  3. Jij schrijft zo enorm gevarieerd, ik vind eigenlijk alles wat je schrijft leuk. Ik heb zelf geen hond en zal er ook geen nemen (zou er wel eens op willen passen 😊)maar kan toch heel erg genieten van de verhalen over Sketch. Ik vind haar zo lief en knuffelbaar. Verder vind ik als beauty-addict jouw artikelen over dit thema altijd erg leuk. Vooral ook jouw kijk op dingen vind ik interessant. Als expert op dit gebied breng jij toch (in ieder geval voor mij) nieuwe inzichten. Dit jaar ben je (naast interieur en Sketch) als ik me niet vergis ook meer over beauty gaan schrijven.

  4. Leuk om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.