Ook mijn hal is na de verhuizing eindelijk helemaal af. Je kunt nu dan ook binnenkijken in de hal en wellicht doe je weer inspiratie op voor je eigen hal.

hal inspiratie vogeltjes behang

Binnenkijken in de hal

Eén van de dingen die ik direct heel fijn vond toen ik voor het eerst in dit appartement ging kijken, was het feit dat alle ruimtes (op de badkamer na) licht en ruim waren. Het appartement heeft natuurlijk niet dezelfde afmetingen als mijn oude huis, maar ik wist van tevoren dat ik genoegen zou moeten nemen met minder ruimte. Nu ben ik echter alleen met Sketch en heb ik hier echt ruimte genoeg. De plek in mijn nieuwe appartement die aanzienlijk groter is dan in mijn oude huis en waar ik heel erg blij mee ben is de hal. In mijn oude huis had ik echt een heel kleine hal en ik vond dat altijd erg jammer. De hal is misschien een plek waar je elke keer niet heel lang bent, maar het is toch altijd de eerste plek die je ziet en waar je staat wanneer je thuis komt. De eerste grote klus die in in mijn nieuwe appartement aanpakte was het verven van alle kozijnen en deuren. Toen ik het appartement kocht was al het houtwerk gebroken wit, oersaai wat mij betreft. Toen de deuren en kozijnen allemaal zwart waren, zag het appartement er echt al direct heel anders uit. Het vogeltjesbehang kwam daarna. Dit behang had ik al in mijn oude huis en ik wist dat ik van alles in mijn oude huis dat behang het meest zou gaan missen. Het was al jaren uit de collectie van BN Wallcovering, maar uiteindelijk vond ik toch een restpartij en bestelde ik direct een aantal rollen. Ik ben echt enorm blij met het vogeltjesbehang en dankzij het zwarte houtwerk vind ik de print ook nog mooier uitkomen! Ik heb hetzelfde behang trouwens ook op het toilet.

binnenkijken in de hal

Accessoires en meubels in de hal

Vanuit mijn oude huis heb ik een groot deel van de meubels en vrijwel alle accessoires meegenomen. Ik wist van tevoren in grote lijnen waar ik welke meubels in mijn nieuwe huis wilde hebben. Ik vind het heel leuk om te zien dat vrijwel alles ook een nieuwe plek gekregen heeft. Zo herken je wellicht de sidetable in combinatie met de hocker nog uit mijn oude slaapkamer. Daar stond de hocker eigenlijk meer voor de sier, maar hier maak ik er echt gebruik van om mijn schoenen aan te trekken en Sketch haar harnasje om te doen. De marmer kapstok was een erfstuk en hing toevallig ook in de oude slaapkamer. Nu heeft hij hier dus ook weer een mooie nieuwe plek gekregen. De spiegel kocht ik speciaal voor in de hal bij Zara home.

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved.

1 Comment

  1. Prachtig gestyled! Een hal blijft lastig, maar jij hebt het mooi opgelost. Onze hal is zo klein, daar kan ik echt niets mee. Er hangt een kapstok en er staan een paar schoenen en de werktassen van mijn man, verder kan ik er niet veel mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.