Aardewerk potten en kruikvazen zijn het nu hélemáál. Ik laat je zien hoe ik deze VTWonen Ecomix witte ronde vaas van Petit Happiness gestyled heb.

Een neutraler kleurenpalet

Tijden veranderen, en smaken ook. Drie jaar geleden had ik niet gedacht dat ik het óóit zou zeggen, maar ik heb steeds meer behoefte aan rust in mijn interieur. En dat betekent vooral, minder kleur. Ja, nu heb ik het dus gewoon echt hardop gezegd. Ik merkte het al toen ik vorig jaar bezig was met het verbouwen en vervolgens met het inrichten van mijn nieuwe appartement. Ik koos steeds vaker voor neutrale en rustigere kleuren, niet alleen voor de basis van mijn appartement, maar ook voor de meubels en accessoires. Mijn interieur is altijd een on-going proces geweest, en zal dat waarschijnlijk altijd blijven. Na de verbouwing vorig jaar was ik er echt even helemaal klaar mee, maar de laatste weken ben ik toch weer lekker aan het schuiven en veranderen. Oude spullen maken plaats voor nieuwe spullen, alhoewel die ‘nieuwe spullen’ toch stiekem ook regelmatig ‘oude spullen’ zijn, want ik blijf natuurlijk gek op kringlopen. Ik heb nu echter wel een nieuwe missie wanneer ik in de kringloopwinkel ben, namelijk aardewerk vazen.

VTWonen Ecomix witte ronde vaas met handgrepen van Petit Happiness

VTWonen Ecomix witte ronde vaas met handgrepen van Petit Happiness

Aardewerk vazen dus, ik heb er inmiddels al aardig wat weten te bemachtigen, en zoals altijd blijf ik die combinatie van oud en nieuw leuk vinden. Zo kocht ik vorige week nog een prachtige aardewerk vaas bij Zara home, maar in die zelfde week vond ik ook ook diverse exemplaren bij de kringloopwinkel, variërend van twee tot vijf euro. En dát is natuurlijk wel heel leuk shoppen. Ook deze prachtige VTWonen Ecomix witte ronde vaas met handgrepen voegde ik onlangs aan mijn interieur toe en ik ben er enorm blij mee. Dit soort vazen zijn de laatste tijd natuurlijk helemaal on trend, en je ziet ze dan ook echt overal en ook in alle vormen, maten, kleuren en vooral ook prijsklassen. Wanneer je online op zoek gaat naar woonaccessoires, is het altijd belangrijk om goed naar afmetingen te kijken. Anders kan zo’n online aankoop toch best nog eens tegenvallen, zeker wanneer je een heel grote vaas verwacht, terwijl er dan in realiteit misschien nét een enkel bloemetje in past. Deze VTWonen Ecomix witte ronde vaas is met afmetingen van 20x20x25 cm natuurlijk best flink, zoals je op de foto kunt zien. Een heel groot voordeel van het feit dat ik overal in mijn appartement met hetzelfde kleurenpalet gewerkt heb, is dat ik eindeloos kan schuiven met (kleine) meubels en natuurlijk vooral ook met accessoires. Een vaas die eerst op de slaapkamer stond, staat een paar weken later dan weer in de keuken of op mijn eettafel. Sommige vazen zijn verder van zichzelf al zo mooi, dat ze niet eens persé bloemetjes nodig hebben. Ik kies vaak voor een bos eucalyptus, die overigens nog steeds mooi is wanneer de takken gedroogd zijn, maar ook zonder bloemen is deze VTWonen Ecomix witte ronde vaas met handgrepen natuurlijk een pláátje in je interieur.

VTWonen Ecomix witte ronde vaas met handgrepen

Petit Happiness

Is dit nu ook helemaal jouw ding? Je vindt deze prachtige vaas onder andere bij Petit happiness, en dat is de webshop van mijn zus! In de periode dat ik druk aan het klussen was in mijn nieuwe appartement, opende zij samen met haar man de webshop Petit happiness. Haar missie? Ervoor zorgen dat jij jouw geluksmomentje online kan vinden, in de vorm van onder andere prachtige vazen, zachte en comfy kussens en plaids en heerlijke geurkaarsen. Zeker nu de herfst is aangebroken, zal ook jij waarschijnlijk merken dat het weer vroeger donker wordt. Je zal wellicht wat eerder de gordijnen dicht doen en niets is dan natuurlijk fijner dan lekker cocoonen in je eigen huis op je eigen bank, warm en gezellig onder een dekentje met de kaarsjes aan. Het assortiment van Petit happiness wisselt regelmatig, en dat is mogelijk omdat ze klein inkoopt. Zie je dus iets leuks, dan moet je er snel bij zijn.

ZOU DEZE VAAS OOK IN JOUW INTERIEUR PASSEN?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.