Speciaal voor kerst 2022 heeft L’Occitane de L’Occitane Cocon de Sérénité een nieuw jasje gegeven. Een bestseller die zeker de moeite van het ontdekken waard is.

L’Occitane Cocon de Sérénité pillowmist

(Verkrijgbaar via L’Occitane | 100 ml. voor € 19,50)

Eén van de bestsellers van L’Occitane, namelijk de Cocon de Sérénité pillowmist, heeft speciaal voor kerst 2022 een nieuw jasje gekregen. Het is dus geen nieuw product, maar zeker de moeite waard om eens te ontdekken, mocht je de formule nog niet kennen. Naast lichaams-, gezichts- en haarverzorging heeft L’Occitane een kleine home-collectie die bestaat uit kaarsen, roomsprays en geurstokjes. De favoriet uit deze collectie is de L’Occitane Cocon de Sérénité pillowmist. Het idee achter deze mist is dat je hem op textiel kunt gebruiken, op je kussen dus, maar ook op je beddengoed en je gordijnen en dat je hierdoor beter kunt ontspannen en prettiger in slaap valt. Uiteraard is de pillowmist ook prima te gebruiken als roomspray. Ik vind zelf wel dat je de geur langer en beter blijft ruiken wanneer je hem daadwerkelijk op je beddengoed sprayt, waarschijnlijk omdat de geur dan daadwerkelijk ergens aan ‘hecht’.

L'Occitane Cocon de Sérénité pillowmist 2022

De geur

De topnoten van de L’Occitane Cocon de Sérénité pillowmist worden gevormd door lavendel en geranium, het hart bestaat uit noten van sinaasappel, oranjebloesem en mandarijn en de basis wordt gevormd door roos, basilicum en munt. Ik vind het zelf een heel aangename geur. De pillowmist geeft echt een zeer relaxte en prettige vibe aan een ruimte, aromatisch, ontspannend en prettig aanwezig zonder overheersend te zijn. De lavendel ruik je goed, maar het is wat mij betreft zeker niet een specifieke of uitgesproken lavendelgeur. Het fruitige van oranjebloesem, sinaasappel en mandarijn komt namelijk ook goed naar voren. Zelf merk ik niet echt dat ik beter slaap door een bepaalde geur. Integendeel, bepaalde geuren kunnen mij, raar maar waar, zelfs juist uit mijn slaap houden. Wel vind ik het een heerlijke cocoongeur voor in huis, en dan inderdaad vooral voor in de slaapkamer. Je komt immers niet alleen in de slaapkamer om te slapen, je brengt er al met al toch veel meer tijd door en dat is niet altijd slapend. Ik vind trouwens deze limited edition verpakking er an sich leuk uitzien, maar stiekem vind ik de originele verpakking van de L’Occitane Cocon de Sérénité pillowmist toch wel net wat chiquer. De formules zijn uiteraard exact hetzelfde.

L'Occitane Cocon de Sérénité pillowmist 2022 limited edition

GEBRUIK JIJ WEL EENS EEN PILLOWMIST?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

2 Comments

  1. Momenteel gebruik ik de pillowmist van Rituals. Ik vind het een fijn product en heerlijk om het op het kussen te sprayen. Maar deze van l’Occitane wil ik ook wel proberen. De geur spreekt me ook erg aan.

  2. Natascha - Beautyopinie.nl says:

    Héérlijk lijkt deze me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.