Momenteel staat het grootste deel van mijn spullen in de opslag en ik kan niet wachten om de dozen straks allemaal weer uit te pakken! Deze accessoires krijgen in ieder geval weer een mooie nieuwe plek.

Beware

Anthropologie Bistro potten

Omdat jullie laatst zo leuk reageerden op mijn artikel met daarin de meubels die ik in ieder geval mee gaan nemen naar mijn nieuwe huis, leek het me ook wel leuk om een artikel te maken met daarin de accessoires die ik zeker meeneem. Eén van de dingen die ik sowieso meeneem zijn mijn bistro vooraadpotten van Anthropologie. Ik ben altijd heel kieskeurig met servies. Ik heb dan ook praktisch al mijn servies van één merk, maar deze bistro spulletjes blijf ik echt geweldig vinden. Zo heb ik momenteel twee voorraadpotten en een monogram beker, maar ik wil eigenlijk nog het één en ander toevoegen uit de collectie.

Mijn Laura Ashley servies

Ik denk dat ik ongeveer twee jaar geleden ben begonnen met het samenstellen van een Laura Ashley servies. Ik vind het meer dan prachtig en het leuke is dat je er steeds spulletjes bij kunt kopen. Alles staat op dit moment in de opslag en ik kan niet wachten om het straks allemaal weer uit te stallen in mijn nieuwe blauwe keuken.

keuzes maken tijdens opruimen

Delfts blauw

En uiteraard gaat ook al mijn Delfts blauw mee naar mijn nieuwe huis. Door de jaren heen heb ik heel wat Delfts blauw verzameld van kringloopwinkels en rommelmarkten, en er zitten ook heel dierbare erfstukken tussen. In mijn oude huis had ik het eigenlijk ook overal staan en ik kijk er al naar uit om er in mijn nieuwe huis weer mooie plekjes voor te zoeken.

Fred van Leer vloerkleed

Fred van Leer tijgerprint vloerkleed

Ik was al tijden op zoek naar een gaaf vloerkleed voor op mijn werkplek. Ik kreeg opeens het geniale idee om een tijgerprint neer te leggen. Maar vínd het vervolgens maar eens. Alles wat ik zag was óf echt heel erg duur óf het was wel enigszins betaalbaar, maar dan zag het er heel goedkoop uit. Ik weet nog hoe enthousiast ik was toen ik dit Fred van Leer vloerkleed vond. Toen het binnenkwam, durfde ik het bijna niet uit te pakken omdat ik bang was dat het tegen zou vallen, en daarmee het zoveelste vloerkleed zou zijn wat ik had besteld en weer had geretourneerd. Maar het bleek uiteindelijk nóg gaver te zijn dan ik dacht! Ik denk dat het ik het opnieuw op mijn werkplek ga liggen, maar het kan zo maar zijn dat het uiteindelijk toch ergens anders terecht komt.

Messing deurknoppen

Oh, de PAX kasten! Mocht je mij nu nog niet op Instagram volgen, dan is dat wellicht leuk om te gaan doen, want via instastories hou ik je de steeds op de hoogte van al het nieuws rondom mijn huis. Zo nam ik je van de week mee naar Ikea. Ik heb de oude zwarte PAX kasten in het oude huis achter gelaten in de veronderstelling dat ik die wel opnieuw kon kopen, maar niets bleek minder waar. Ikea schijnt de zwarte kasten van PAX helemaal uit de collectie te halen. Daar baal ik wel enorm van. Nu ga ik waarschijnlijk als alternatief voor de RAKKESTAD kasten, en dan een exemplaar van drie deuren in combinatie met een kast van twee deuren. In de twee deurs-kast ga ik dan planken leggen en de driedeurs kast houd ik dan met een roede en planken. Ik ga echter wel voor andere knoppen dan de standaard Ikea knoppen en wel voor deze van mijn oude PAX kasten. Die heb ik namelijk voor de verhuizing van de kast afgehaald en ik had uiteraard het fatsoen om die te vervangen, zodat de nieuwe bewoners niet met zes gaten in de kast zaten (knipoog!). Uiteraard zul je nog veel meer spullen uit het oude huis terug gaan zien, maar dit was een greep van de accessoires die in ieder geval weer een mooie nieuwe plek gaan krijgen.

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved.

4 Comments

  1. Prachtige items, vooral de marmeren kapstok vind ik prachtig. Ik ben heel benieuwd hoe je je nieuwe huisje straks gaat inrichten, maar dat zal vast heel mooi worden!

  2. Ik ben zo enorm benieuwd naar het resultaat straks! Leuk om zulke items mee te nemen. Dan wordt het toch sneller je eigen plekje.

  3. Wat een leuke spulletjes neem je mee. Ik denk dat het straks weer minstens zo gezellig gaat worden bij jou thuis. Ik ben in ieder geval reuze benieuwd!

  4. Leuke spulletjes inderdaad, schattig dat servies! Ik ben getrouwd in een Laura Ashley bruidsmeisjesjurk, die was goedkoper dan een echte bruidsjurk. Ik weet nog als de dag van gisteren, samen toen met mijn moeder op de Oudegracht gekocht. Je nieuwe huis wordt vast weer prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.