Pittig pastel.

Het prachtige weer van de afgelopen tijd vraagt natuurlijk om gezellige printjes en lieve kleurtjes, en dat alles liefst in een luchtig stofje. Dit lila jurkje van Noa Noa geeft antwoord op al jouw zomerse wensen. Prachtig afgewerkt met een hoog kanten kraagje wat de lengte weer een beetje compenseert. Het is namelijk toch wel één van de kortste jurkjes die ik de afgelopen tijd heb gedragen, maar ik vind het persoonlijk allemaal wel kunnen. De roodkleurige accentjes op de jurk maken het zoete en romantische van het geheel nét een beetje pittiger. De prachtige en bijzondere blauw tint uit de jurk heb ik terug laten komen in de riem. Wat een súper mooie combinatie van kleuren! En wat de zonnebril betreft? In het kader van ‘go big or go home’ kunnen zonnebrillen mij niet groot genoeg zijn. Voor deze outfit heb ik gekozen voor een model van Marni. De zonnebrillen van dit fantastische Italiaanse merk staan bekend om hun statement monturen en dit is dan ook een échte Marni klassieker. De bril geeft de verder lieve en romantische look echt een subtiel stoer randje.

Noa Noa lila jurk

Jurk Noa Noa | Riem Noa Noa | Schoenen H&M | Zonnebril Marni

WAT ROKLENGTES BETREFT, GA JIJ VOOR MINI, MIDI OF MAXI?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. Knipoog hairstyling & visagie, haar en make-up. All rights reserved. In samenwerking met Noa Noa Utrecht. Dit artikel bevat een gesponsord product.

5 Comments

  1. Natascha - Beautyopinie says:

    Ik vind ‘m helemaal niet te kort hoor! Al snap ik je wel haha, ik ga ook altijd voor midi of maxi. Simpelweg omdat ik dat fijner vind met bewegen 😉

  2. Heerlijke kleur, ik ben dol op paars. Ik vind (op mijn leeftijd) het soms ook lastig wat ’te kort’ is of niet, vraag het meestal maar aan mijn dochter haha of ik er nog mee weg kan komen…

  3. Je kan kort goed hebben hoor, je bent een paar goede benen voor een korte jurk! Heerlijk zomers stofje, en een prachtig kraagje. Bij de eerste foto dacht ik direct: Hey, dat is bij het Wed in Utrecht! (ik heb daar heel wat uurtjes doorgebracht vroeger)

  4. Je kunt deze lengte hartstikke goed hebben! Wat staat de jurk je prachtig. Zowel de kleur als het model. Ik draag eigenlijk bijna altijd jurkjes tot net iets boven de knie, ongeveer deze lengte denk ik. Korter dan dat moet het voor mij niet zijn. Maar omdat ik niet heel veel vrouwelijke vormen heb, voel ik me met veel langere jurken vaak een beetje vormloos, terwijl ik ze bij anderen wel heel mooi vind staan. Tenzij jurkjes ruches of leuke details hebben, dan kan ik ze ook bij mezelf nog wel waarderen.

  5. Sonja says:

    Wat een mooie romantische look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.