Na de ceremonie vertrokken wij naar Leersum voor een trouwshoot in Parc Broekhuizen. Het was er nog mooier dan ik ooit had kunnen dromen.

Trouwshoot in Parc Broekhuizen

Na de shoot in de bossen gingen wij nog verder met de foto’s in onze prachtige suite in Parc Broekhuizen. Ik vertelde eerder al dat wij éigenlijk een andere suite geboekt hadden, maar dat ik zo blij was dat we die uiteindelijk nog konden omboeken. Ik bedoel, die andere kamer was ook mooi, maar deze was wel echt nóg een stuk fotogenieker én bovendien ook nog eens een stuk ruimer. Aan één kant van de suite was een magnifieke raampartij. Zó mooi. We hadden vanaf hier een schitterend uitzicht. In deze serie foto’s zien je ons over een grasveld lopen richting het bos en laten we Parc Broekhuizen achter ons. Vanaf onze suite keken we dus uit over dat grasveld. Door alle emoties van die dag heb ik echt nauwelijks geslapen toen we er waren. Midden in de nacht deden we op een bepaald moment de luiken open en keken we naar een hemel van sterren, zó mooi. Bij de laatste foto die je ziet kregen we trouwens allebei een beetje Bonnie and Clyde vibes. Maar dan natuurlijk zonder het tragische einde. Dit is ook weer zo’n foto die geschoten is op een moment dat we het niet verwachten en hoe cliché het ook klinkt, vaak zijn toch die momenten juist heel tof om vast te leggen. We waren net terug van buiten en ik wilde even mijn lipstick bijwerken. De foto is qua sfeer totaal anders dan de rest van de shoot, maar ik vind hem gewoon super, ik heb er geen ander woord voor: cool.

Trouwshoot in Parc Broekhuizen

Trouwshoot in Parc Broekhuizen

Trouwshoot in Parc Broekhuizen

zwart wit trouwfoto

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved.

4 Comments

  1. Mooie foto’s weer hoor! Wat mij opvalt is dat veel foto’s een soort “actiegevoel” hebben, zoals de laatste foto waar jullie elkaars handen vasthouden. Alsof jullie ook ondertussen met elkaar aan het praten zijn.
    De foto met de spiegel vind ik ook super tof, lipstick opdoen was vroeger een vrij intieme bezigheid heb ik wel eens gehoord. Vrouwen die dat in het openbaar deden, in een restaurant ofzo waren brutaler of meer vrijgevochten. Heel mooie foto!
    En jouw man, prachtig!

  2. Weet je dat deze foto’s zo in een trouw magazine kunnen? Ik heb het al 100 keer gezegd haha maar damn wat zijn jullie een mooi stel!

  3. oh wauw deze foto’s zijn echt zo mooi!

  4. Wow, deze foto’s zijn ook weer prachtig en zo puur. Super mooi stel zijn jullie, de romantiek spat er van af! Die in zwart wit dat jij je lipstick bij werkt vind ik ook te gek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.