Mocht je nog niet zo bekend zijn met de eau de soins van Clarins, dan is dit je kans! Ik mag namelijk een Clarins eau dynamisante weggeven aan één van jullie.

Beware

Win de Clarins eau dynamisante in een mooie giftset

In samenwerking met Clarins mag ik één van mijn trouwe lezeressen blij maken met mijn favoriete eau de soin van Clarins, namelijk de Clarins eau dynamisante, die verpakt zit in een mooie giftset. Ik schreef er eventjes geleden al een uitgebreide review over, maar mocht je die gemist hebben, dan zal ik kort nog wat over het product vertellen. De Clarins eau de soins zijn geuren waarin de verzorgende kracht van planten gecombineerd worden, en dat allemaal volgens de principes van de aromatherapie en de fytotherapie. Clarins heeft er drie in de collectie en de geur Eau dynamisante is daarvan mijn favoriet. De geur bestaat uit een mix van citrus, chypre en verfijnde houtsoorten, namelijk etherische oliën van sinaasappel, citroen, lavendel en patchouli. De geur is heel mooi in balans. Hij is niet te ‘citroenerig’, niet te ‘aards’ door de patchouli, maar ook de geur van lavendel is wat mij betreft zeker niet te overdreven aanwezig. Het is een perfecte geur voor wanneer je echt van die typische aromatische geuren houdt.

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat hieronder in een reactie weten dat je graag kans maakt op de Clarins eau dynamisante. Volg mij op Instagram en / of Facebook. Volgen op minimaal één van de twee kanalen is een must om kans te maken. Meedoen aan deze give-away kan tot en met maandag 13 december 2021. Ik neem op 14 januari persoonlijk contact op met de winnaar. De prijs wordt dan door Clarins toegestuurd, zodat je je mooie cadeau op tijd voor kerst binnen hebt!

DE WINNARES IS GEWORDEN; LISET PANDER!

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. In samenwerking met Clarins.

9 Comments

 1. Ik zou mezelf graag verwennen ! Merci voor deze kans !
  Al fan op FB en follower op Instagram (@hoptineke)

 2. Anita H. says:

  Ik maak hraag kans!

 3. Leuke actie, ik maak graag kans op de Clarins eau dynamisante!

  1. Marianne says:

   Altijd heerlijk om een geur cadeau te krijgen!

 4. Grete Karina says:

  Ik ben heel benieuwd naar Clarins eau dynamisante en loot heel graag mee!
  Het lijkt me een heerlijke frisse geur.
  Ik volg op facebook.

 5. Liset Pander says:

  Wij volgen jou al een tijd op Instagram vanwege de mooie foto’s en reviews die je met ons deelt. En de schattige sketch🐶 Enfin, Het lijkt me heerlijk om deze eau de soins te winnen, want ik ben dol op alles met patchouli🤗 En helemaal mooi meegenomen als de geur nog verzorgende is ook✨

 6. Een hele mooie actie, ik maak graag kans op deze mooie prijs en volg je op Instagram 🙂

 7. Yes! Ik doe mee en waag mijn kans 🤞🏻! Lijkt me een hele bijzondere geur. Ik volg je op FB en Insta. Ps. Ik denk dat je 14 december bedoelt (vwb het contact opnemen met de gelukkige) , ipv januari.. tenminste dat hoop ik 🤣.

 8. Ook ik doe graag mee, op Facebook
  Mijn lekkere geurtjes zijn bijna op
  Een nieuwe geur is altijd welkom
  Ik deel het bericht
  Alvast een sfeervolle feestdagen wens ik u toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.