Giorgio Armani Sì is momenteel mijn favoriete lente parfum. Een super vrouwelijke geur, heel chique, maar wel met een zoet randje.

Giorgio Armani Sì

(Verkrijgbaar via Notino | 50 ml. voor € 62,90)

Parfum doet echt iets met je. Een geur, en zeker een parfum, maakt een gevoel bij je los en aan veel geuren hebben we natuurlijk ook herinneringen. Als we bepaalde geuren ruiken, kan het zelfs zo zijn dat die specifieke geur ons doet denken aan bepaalde momenten of zelfs aan een bepaald persoon. Ik ben ook heel gevoelig voor geur en ik kan dan ook heel erg blij worden van een fijne geur om me heen. Geurkaarsen brand ik bijna dagelijks en ook parfum draag ik graag. Veel mensen ‘vallen’ voor een bepaalde geurgroep. Voorbeelden van geurgroepen zijn bijvoorbeeld fris, houtachtig, kruidig en bloemig. Zelf val ik altijd voor de bloemige parfums. Ik laat je dan ook graag mijn favoriete bloemige lente-parfum van dit moment zien. Sì van Giorgio Armani staat symbool voor het ‘ja’ zeggen tegen vrijheid en dromen. ‘Ja’ zeggen tegen liefde, maar vooral ‘ja’ zeggen tegen jezelf. Het is een parfum voor sterke vrouwen die volop in het leven staan. Opvallend, en teder; eigenlijk precies zoals veel vrouwen zijn, aldus Giorgio Armani. En ik? Ik ben er dol, dol, dól op. Ja, Sì van Giorgio Armani is echt mijn favoriet van dit moment. De geur opent zoet en een beetje prikkelend met zwarte bessen. Hier word ik direct heel blij van! Het hart wordt gevormd door rozen en opnieuw, fresia’s. De basis bestaat uit vanille, houtige noten, patchouli en Ambroxan. De geur is overwegend bloemig en zoet, maar wordt later wat voller en warmer. Ook dit is weer een perfect draagbare geur. Wat mij betreft is het er vooral één die een instant lente gevoel bij je oproept.

Giorgio Armani Sì

DRAAG JIJ GRAAG BLOEMIGE LENTE-PARFUMS? WELKE GEUR IS JOUW FAVORIET?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

11 Comments

 1. Mooie parfums. Ik zou de parfum van Chloe wel willen proberen, lijkt mij een heerlijke geur.

 2. Ze lijken mij allerdrie heerlijk maar de Gucci Bloom heeft mijn voorkeur hoewel mijn all time favorites Paris van Yves saint Laurent zijn en Rose van Paul Smith. Fijne week en fijn dat je over “alledaagse” dingen blijft bloggen dat zijn toch fijne leesmomentjes.

  1. Christiana says:

   Heel erg bedankt Ilona voor wat je schrijft, je weet niet half hoe goed mij dat doet;-)

 3. Wat een prachtige foto’s! Van dit artikel is Giorgio Armani Si mijn favoriet en Gucci Bloom staat nog op mijn wishlist 🙂

  1. Christiana says:

   Wat lief, dankjewel Bianca! Si van Giorgio Armani is ook mijn absolute favoriet van deze drie. Ik blijf er maar aan ruiken haha;-)

 4. Wat heb je een prachtige foto’s gemaakt! Ik ben eigenlijk naar alle drie wel heel benieuwd. Als alle gekte weer voorbij is, dan ga ik ze eens ruiken!

  1. Christiana says:

   Doen hoor! Zeker als je over het algemeen van bloemige parfums houdt, dan ga je ze waarschijnlijk alledrie heerlijk vinden.

 5. Ik denk de geur van Armani. Fresia’s, patchoeli en natuurlijk vanille maken mij heel blij. Ik hou meer van poederige, zware parfums de laatste tijd. Ik vind dat bloemengeuren echt bij jou passen!

 6. Wat heb je een prachtig artikel gemaakt zeg, hele mooie foto’s en wat een stoere achtergrond ook zeg!

 7. Ik ga ook voor Sì want zoals jij ‘em omschrijft lijkt het me dé perfecte lente geur voor mij.

 8. Die van Gucci spreekt mij het meeste aan, hoewel die anderen ook heerlijk klinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.