An artist’s impression, ik liet mijn portret tekenen aan de Place du Tertre in Parijs. Ben jij ook zo benieuwd naar het resultaat?

Place du Tertre in Parijs

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wat je echt moet doen, eenmaal voet gezet in de stad der liefde, is een bezoekje brengen aan de Place du Tertre. Een heel idyllisch pleintje gelegen in het hart van Montmartre en op loopafstand van de Sacré-coeur. Die overigens ook zeer de moeite waard is en waar je natuurlijk even een kaarsje moet opsteken. Op de place du Tertre slijten heel wat énorm getalenteerde kunstenaars en portretschilders hun dagen om jouw snoetje te vereeuwigen. Er zijn overigens ook veel portretknippers en tekenaars van karikaturen. Sommige kunstenaars doen het trouwens ook allebei; die kunnen zowel een portret als een karikatuur tekenen. De prijzen om je portret te laten tekenen variëren nogal. Geen enkele kunstenaar heeft zijn prijzen aangegeven, dus je moet er (helaas) om vragen. Je kan gewoon lekker rond struinen en naar de kunstenaars kijken die op dat moment aan het werk zijn om te kijken wat je van hun werk vind. Alle kunstenaars hebben ook al werk gepresenteerd staan. Iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen tekenstijl, en zo kun je goed kijken wat je mooi vind en wat bij je past. Prijzen variëren in ieder geval van € 30 tot € 60. Hoe lang het duurt om je portret te laten tekenen? Deze meneer is met mij een kleine dertig minuten bezig geweest. En dan heb je dus ook wat. En oh ja, het is zeker goed om er nog even bij te vermelden dat je absoluut niet een half uur lang doodstil op zo’n houten stoeltje hoeft te zitten. Je kan gewoon praten en lachen en ademhalen en zo. Een absolute aanrader!

Portret tekenen Place de Tertre

Portret tekenen Place de Tertre

Portret tekenen Place de Tertre

Portret tekenen Place de Tertre

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

3 Comments

  1. Wat een prachtige fotos!

  2. Wat een prachtige foto’s en wat ben je toch een beauty! Ik zou ook graag weer eens naar Parijs gaan. Have fun in Paris sweetheart!!

    1. Christiana says:

      Lief van jou;-) Dankjewel Deb!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.