Sketch is vandaag drie jaar geworden. Haar verjaardag vieren we al in het nieuwe huis.

Beware

pomeriaan derde verjaardag

Hartelijk gefeliciteerd lieve Sketch

Ik kan me het moment dat ik Sketch voor het eerst in mijn armen had, nog herinneren als de dag van gisteren. Ik was direct, echt direct, stapelverliefd op haar en sindsdien ben ik alleen nog maar meer van haar gaan houden. Ze maakt me altijd aan het lachen en op sommige momenten drijft ze me ook wel eens tot waanzin. Ze is zo lief, vertederend, snoezig, enthousiast, aanhankelijk en vooral heel erg dapper. In feite is Sketch een heel grote stoere hond in een heel klein lijfje. Ze is er altijd voor mij, tijdens de diepe dalen en ook bij de hoge pieken en ik zou het nooit meer anders willen. Lieve Sketch, mama houdt heel veel van jou, hartelijk gefeliciteerd met je derde verjaardag!

pomeriaan jarig verjaardag vieren

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved.

5 Comments

  1. Van harte gefeliciteerd met Sketch!

  2. Donna says:

    Gefeliciteerd (met) lieve Sketch!

  3. Aahh wat lief, nogmaals gefeliciteerd met je lieve Sketch 🥳. Ik heb jou gelukkig al ontmoet. Ik hoop Sketch toch ook een keertje te zien 😘 fijn weekend lieverds!

  4. Nogmaals van harte met Sketch! Wat een dotje is het toch. Ik geniet altijd van de foto’s waar zij ook op staat. (Vind ik stiekem de leukste…;))
    Eerlijk ook dat je zegt dat zij je soms tot waanzin drijft… Piet zit een paar dagen als een gek te miauwen, volgens mij puur om aandacht te krijgen. Dan leidt ze mij naar haar kussentje waar ze altijd kriebels op krijgt. En dat vaak ’s nachts… ben zowat uitgeput. Maar wat gaat de tijd snel, 3 jaar alweer!

  5. Nogmaals gefeliciteerd lieve en knappe Sketch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.