Gisteren werd ik dus 32. En omdat ik nu al 32 keer verjaard ben, mag ik mijzelf best een ervaringsdeskundige noemen op dit gebied van verjaardagscadeaus.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tassen en sieraden

Ik heb dus iets met tassen. Kijk. Een paar nieuwe schoenen vind ik best leuk, maar tássen. Ik weet niet precies wat het is, maar zodra ik ergens een echt goéde tas zie, ontstaat er een soort kortsluiting in mijn hoofd en weet ik niet meer waar ik het zoeken moet. Gisteren, op mijn verjaardag dus, gingen we langs bij de Liu Jo store en daar kan ik dan éindeloos struinen tussen de tassen. Ik geloof dat ik ondertussen wel een matchende tas voor vrijwel élke outfit in mijn kast heb. Pearls are a girl’s best friends, tja, dat ís nu eenmaal een feit. Het leuke van sieraden krijgen is dat je er heel lang plezier van hebt en dat je het vrijwel elke dag kan dragen, zeker als je iets écht tijdloos’ uitzoekt. In de categorie sieraden vallen wat mij betreft ook zonnebrillen en horloges. Voor deze Festina horloges bijvoorbeeld moet je misschien even sparen, maar dan héb je ook wat.

Me-time en samenzijn

Letterlijk méér tijd kun je iemand natuurlijk niet geven, tenzij je een tijdverdrijver aan professor Anderling uit Harry Potter vraagt. Me-time echter, dáár kun je iemand wel van voorzien. Een heerlijke manicure of pedicure, een nieuw kapsel, een heerlijke schoonheidsbehandeling, massage…? Er zijn genoeg heerlijke treatments om cadeau te doen. Ik zou er in ieder geval écht blij van worden. Me- time vinden we dus heerlijk, maar samen zijn is misschien nog wel fijner en dat is voor jou leuk wanneer je het feestje lekker mee wilt vieren. Kies in dat geval een leuk cadeau uit om sámen van te genieten. Een high chocolate of high chocolate bijvoorbeeld, samen dineren óf, wanneer je wat origineler uit de hoek wilt komen, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een film in een privé-bioscoop, een ezelwandeling, samen sterren kijken of overnachten in een wijnvat. Niemand kan je dan meer kwalijk nemen dat je geen fantasie hebt.

Een fotocadeau

Wij leven nu natuurlijk ontzéttend in een mobiele telefoon tijdperk, en eigenlijk is foto’s afdrukken helemaal passé. Nu loop ik zelf nog steeds met een fossiel als telefoon rond en bijna al mijn foto’s die ik openbaar maak zijn gemaakt met mijn camera. En ja, favorieten druk ik dus wél af en stop ik in een lijstje. Ook leuk is het om je meest mooie, bijzondere en lieve foto’s af te laten drukken in een magazine, die mogelijkheden zijn er tegenwoordig genoeg. Is dat niet super leuk om cadeau te doen? Ik vind van wel.

WELK CADEAU ZOU JIJ DIT JAAR GRAAG VOOR JE VERJAARDAG KRIJGEN?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

2 Comments

  1. Altijd leuk cadeautjes. Mij kun je met heel veel wel blij maken, maar vooral met een bon van een parfumerie ben ik helemaal blij 🙂

    1. Christiana says:

      Ah ja, daar weet ik ook wel raad mee;-) Ik verbaas me altijd over mensen die verlopen cadeaubonnen bij zich hebben, dan denk ik; hoé dan? Ik geef ze altijd binnen een week uit haha;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.