Dit zijn ze dan.

10. Zo sta je altijd leuk op de foto

Dit jaar ben ik natuurlijk een super leuke samenwerking gestart met fotografie Erica en MUAH Roxanne! Elke maand opnieuw hebben we leuke shoots gedaan, samen heel wat afgelachen en super mooie resultaten behaald. Op het gebied van leuk staan op de foto heb ik ook heel wat geleerd. Want reken maar dat er bij de foto’s heel wat pogingen aan vooraf gegaan zijn. Ach, bij de ene foto natuurlijk ook wat meer dan bij de andere. Maar zeker in het begin van dit jaar hebben we nogal wat last gehad van harde wind (en dat is een understatement) dus tussen de onbewerkte foto’s zaten nogal wat gekkies met haar all over the place. Oh ja, mijn belangrijkste tip om altijd leuk op de foto te staan: ‘Verder hoef je voor een foto zeker niet altijd maar recht in de camera te maken. Wat hierbij wel belangrijk is om wel altijd ‘ergens’ naar te kijken. Doe je dit niet, dan kun je wel eens een ‘glazige’ blik in je ogen krijgen wat er wellicht een beetje gek uitziet’.

9. Wallen en donkere kringen onder je ogen, kun je daar iets tegen doen?

Ja: een zonnebril opzetten! Haha, nee, zo makkelijk heb ik me hier niet van afgemaakt. Jullie vonden het allemaal heel interessant om mijn tips tegen donkere kringen en wallen onder de ogen te lezen. Ik zal maar direct toegeven dat ik het artikel, sinds dat we Sketch hebben, zelf ook nog maar eens nagelezen heb!

8. Behind the scenes bij de LTL fotohoot

Dit was natuurlijk een super leuke ervaring, de fotoshoot die we in het voorjaar hadden in samenwerking met Lianne Tio luxury. De behind the scenes vonden jullie dus ook heel leuk om te bekijken!

7. Summervibes met Care cosmetics

In tegenstelling tot voorgaande jaren heb ik dit jaar slechts een event bezocht, namelijk het Summervibes event van Care Cosmetics, dat gehouden werd in de Kanarieclub in Amsterdam. Daar konden we (letterlijk) allemaal nieuws onder de zon ontdekken, want een aantal mooie zoals beautymerken Pupa, Darphin en Payot introduceerden daar hun zomerproducten. Favoriet bij mij was de Payot zonnebrandcrème.

6. Binnenkijken  in onze nieuwe Ikea KUNGSBACKA keuken

We hebben nogal wat verbouwd in het jaar 2019, maar vooral het artikel met daarin de onthulling van onze nieuwe zwarte Ikea keuken is erg veel gelezen!

5. My style | Costes Ruffle dress

Super leuk; Het allereerste fashion artikel in samenwerking met fotografe Erica in de top 5. Wat hadden wij deze dag een slecht weer! De bedoeling was dat we voor onze eerste shoot naar Leiden zouden gaan, maar het waaide zo vreselijk hard en bovendien was er ook nog eens regen voorspeld. We besloten wat dichter bij huis te blijven, maar maakten er samen evengoed wat moois van. Bovenstaande foto is toch wat mij betreft ook wel weer een leuk voorbeeld van hoe leuk foto’s kunnen zijn als het hard waait!

4. Waarom rult mijn foundation?

Brrr, rullende foundation is zo irritant! ‘Gelukkig’ kan het diverse oorzaken hebben en in veel gevallen kun je het dus heel makkelijk voorkomen. Ik was blijkbaar niet de enige die last had van rullende foundation, want dit artikel is in dit jaar ook al zo veel bekeken.

3. Moet ik nu haarverzorging met of zonder siliconen gebruiken?

Siliconen in haarverzorging zijn een hot topic. Team siliconen vind het fijn dat ze je haar zo lekker zacht maken, maar team liever- geen-siliconen vind het juist fijn dat het haar veel minder snel vet wordt. Er zijn nog meer voordelen, die ontdekte ik ook de afgelopen tijd en ook ik ben dan helemaal overgestapt op haarverzorging zonder siliconen.

2. My style | Anna van Toor, bring me some flowers

Toch wel trots op dit leuke artikel in samenwerking met Anna van Toor in de top 3 van best bekeken artikelen. Deze shoot deden we in Leiden, op een bitter, bitter koude dag. We shooten altijd meerdere outfits op een dag en ik weet nog dat ik het, toen ik deze jurk tussendoor aan het aantrekken was, zo koud had dat ik de knoopjes ervan nauwelijks dicht kreeg. En ook hier weer; wind! Maar deze jurk is trouwens wel een favoriet van mij. Ik heb hem heel erg veel gedragen, de schoenen trouwens ook!

1. Krijg je van water drinken echt een mooiere huid?

Een wel héél verrassend artikel op de eerste plaats, wat mij betreft dan! Want jullie vroegen je dus met z’n allen massáál af of je van water drinken nu écht een mooiere huid krijgt? Ik geef je het verlossende antwoord in dit artikel!

WELK SOORT ARTIKELEN VIND JIJ ALTIJD HET LEUKST OM TE LEZEN?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved.

12 Comments

 1. Voor mijn jaaroverzicht heb ik toevallig gisteren ook gekeken wat mijn best gelezen artikelen zijn en bizar, de KeeK op de WeeK is een van de best bezochte artikelen. Natuurlijk helemaal leuk, maar ook best apart. Ik had veel momenten dat ik eraan dacht om te stoppen met de KeeK.
  Ik weet dat mensen (ook ik) graag een vraagstelling lezen, zoals “waarom rult mijn foundation” of tips zoals “5 dingen die…” en dat soort dingen, het zijn precies de koppen bij artikelen waar de SEO specialisten op hameren om die te gebruiken.
  Interieurtips, binnen kijken hoe iemand woont, ik denk dat mensen altijd nieuwsgierig zijn, dus begrijpelijk dat ook die artikelen goed bezocht zijn en jouw tips geven enorm veel inspiratie. En “behind the scenes” vind ik ook altijd zo leuk om te lezen!

  1. Christiana says:

   Ik denk zeker dat juist steeds terugkerende lezeressen die persoonlijke artikelen op je blog leuk vinden. En klopt; ik probeer die beauty gerelateerde blogposts en de artikelen met interieurtips altijd zo SEO-proof mogelijk te schrijven. Ik vind het dan ook leuk om te zien dat eigenlijk alle soorten artikelen terugkomen in deze top 10. Echt super leuk om te lezen dat je inspiratie kunt opdoen uit mijn interieur artikelen, daar doen we het natuurlijk allemaal voor!

 2. Wat een leuke top tien! Ik vind vooral je ‘behinde the scenes’ en de ‘binnenkijkjes’ in je interieur altijd erg leuk.

 3. Hoi Christiana,

  Wij vonden natuurlijk het artiekel ” Binnenkijken in de eetkamer | Een kleine upgrade ” het leukst!!

  Groetjes,
  Jelle

  1. Christiana says:

   Haha, ik had ook niet anders verwacht Jelle;-) Ik ben nog steeds zo blij met de mooie spiegel!

 4. Wat een siuper leuk overzicht! En wat sta je steeds prachtig op de foto’s. Jouw jurk van Anna van Toor is echt geweldig. Kan me voorstellen dat het maken van foto’s in weer en wind best pittig is en vroeg me soms wel eens af hoe je toch met zo’n schitterende smile in dat ijskoude weer zonder jas/panty op de foto kon staan 😂. Echt een bikkel 💪🏻! De artikelen die ik er van jou nog wel eens op heb nageslagen zijn van jouw ronde tafel en over ingrediënten in cosmetica. Vind je daar behoorlijk deskundig in 👌🏻

  1. Christiana says:

   Haha, dat is lief. Ja, we hebben heel wat koude momentjes gehad maarrrrrr…..het was steeds zo super leuk om te doen dat ik die kou maar gewoon met een opgeheven hoofd heb proberen te trotseren (en soms ook met een wat minder opgeheven hoofd haha;-) Wat een lief compliment. Het reviewen van producten doe ik natuurlijk veel minder, maar het schrijven over cosmetica en huidverzorging vind ik nog steeds super leuk om te doen. Ik word natuurlijk volop geïnspireerd voor onderwerpen door mijn werk!

 5. Mooi overzicht. Ik lees graag de interieur en mode gerelateerde artikelen.

  1. Christiana says:

   Dat vind ik leuk om te lezen! Voor het nieuwe jaar komen er ook zeker weer leuke mode en interieur artikelen aan;-)

 6. Wat leuk om dit overzicht te zien! Grappig om een mooie mix te zien van outfitartikelen en artikelen met handige tips en antwoorden op prangende vragen. Ik heb genoten van al je artikelen dit jaar en ga dat in 2020 ook zeker doen. Ik lees zelf eigenlijk van alles graag. Je outfitposts vind ik leuk, maar ook je persoonlijke artikelen of interieurposts. En je tips of antwoorden op vragen zijn bij mij ook regelmatig van harte welkom 🙂

  1. Christiana says:

   Ik vind deze top tien dus zelf ook echt leuk! Ik ben blij dat de diverse onderwerpen waar ik over schrijf ook allemaal evenveel gelezen worden.

 7. Wat leuk zo’n overzicht! Ik volg je nog niet zo heel lang en daarom is het interessant om op deze manier nog eens wat artikelen terug te lezen. Ik zie er nu al een paar die ik heel graag wil lezen, dus ik klik snel door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.