Het Made.com Haines dressoir had een enorm lange levertijd. Maar het was het wachten waard. Kijk hoe mooi hij staat op mijn thuiswerkplek.

De make-over van mijn werkplek

Eind vorig jaar kreeg mijn thuiswerkplek een make-over. Dat was natuurlijk gewoon omdat ik dat leuk vond, maar de make-over had ook wat praktische redenen. Zo paste er in mijn eerdere opstelling geen fauteuil, en die miste ik heel erg in deze ruimte. Dat er geen plek voor was, had dan weer te maken met het feit dat er twee enorme ladekasten stonden, die een lelijk luik ‘camoufleerden’. Het is een lang verhaal, je kan het hier lezen. De make-over van mijn werkplek hield in dat het luik nu netjes weggewerkt werd, waardoor ik niet langer de noodzaak voelde om er iets voor te zetten. Verder werden de muren blauw. Ik was verder heel tevreden met mijn meubels; mijn glazen bureau, de groene velvet bureaustoel en de open kast van Ikea. Maar er moest dus wel een nieuw dressoir komen. Eigenlijk had ik dit Made.com Haines dressoir bedacht voor op de slaapkamer. Ik bestelde het toen de make-over van ook die kamer nog in volle gang was. Toen wist ik al dat de levertijd lang was, maar uiteindelijk heeft het dressoir er nog eens anderhalve maand langer over gedaan.

gedroogde hortensia onder een stolp

Spannend!

Toen ik de slaapkamer kon inrichten na de verbouwing, zag ik het niet zitten om al die tijd naar een lege plek te zitten kijken. Ik bedacht dus een tijdelijke oplossing door daar een sidetable neer te zetten. Dat vond ik echter zo leuk staan dat ik besloot het Haines dressoir dan op mijn werkplek neer te zetten. En wat was ik blij toen hij bezorgd werd. Nou ja, op dat moment vond ik het vooral spannend! Made.com levert de meeste producten al kant en klaar in elkaar gezet. Zou hij zonder gedoe door het trapgat passen? En zou het dressoir in het echt net zo mooi zijn als op de foto? Gelukkig werd ik niet teleurgesteld. Eenmaal uitgepakt bleek het Haines dressoir eigenlijk nog mooier dan op de foto en ook kon hij heel makkelijk naar boven getild worden. Alleen het onderstel moest nog gemonteerd worden.

Delfts blauwe lamp

Made.com Haines dressoir

Het Made.com Haines dressoir is gemaakt van zwart gebeitst mangohout. Het dressoir heeft zo op het eerste oog misschien een wat stoere look, maar door de slanke poten en de messing grepen oogt het geheel toch tegelijkertijd ook wel weer luxe. Ook de geribbelde afwerking draagt wat mij betreft echt bij aan dat luxe-gevoel. Het dressoir heeft een hoogte van 88 cm. en een breedte van 140 cm. Met zes lades is er ook genoeg opbergruimte. Het leuke is dat mijn SKUBB verdelers van Ikea, die ik in de vorige ladekast had liggen, er precies in passen! Ik moet zeggen dat ik de levertijd voor een dressoir wel echt extreem lang vond. Nu ben ik van nature niet de meest geduldige persoon, maar uiteindelijk heb ik er ongeveer 3,5 maand op moeten wachten. Uiteindelijk ben ik wel blij dat ik de bestelling niet geannuleerd heb. Ik heb een paar keer op het punt gestaan om dat te doen, met name omdat de leverdatum continue werd uitgesteld. Ik had echter geen alternatief. Dit was qua budget een beetje mijn max, en met goedkopere dressoirs kom je al gauw uit bij bijvoorbeeld Ikea. Nu is er helemaal niets mis met Ikea, integendeel. Ik heb echt enorm veel Ikea meubels in huis. Wat het punt echter met Ikea is, is dat je de meubels vaak moet ‘opleuken’ met accessoires. Het Made.com Haines dressoir echter is van zichzelf al zo mooi, dat hij weinig opsmuk nodig heeft. Voor mijn doen heb ik hem dan ook vrij minimaal gestyled. Ik wil uiteindelijk nog wat boven het dressoir hangen. Ik dacht aan een kleine gallerywall, maar ik moet er nog even goed over nadenken.

HEB JIJ WEL EENS IETS BESTELD VIA MADE.COM? WAT VIND JIJ VAN HET MADE.COM HAINES DRESSOIR?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved.

10 Comments

 1. Ilona Dekker says:

  Prachtig dressoir en die Sketch die lijkt te zeggen durf het maar eens niet mooi te vinden:-). Ook weer prachtig gestyled dat doe je toch altijd zo mooi en natuurlijk. En ja wij hebben een jaar of 6 geleden eetkamerstoelen bestelde bij MADE levertijd was een ramp werd ook steeds uitgesteld en uiteindelijk 29!! weken. Ze leken, echt heel in de verte, op vlinderstoeltjes van Fritz Hansen en het houten zitgedeelte zag er best ok uit maar de onderstellen waren een soort van besmeurd met piepschuim wat ik er ook na veel poetsen en boenen niet afkreeg en op diverse plekjes zaten er al roestplekjes. Waren ook niet duur (2 voor 99,00) maar we hebben ze uiteindelijk geretourneerd. Vorig jaar eindelijk echte gekocht en blij mee.

  1. Christiana says:

   Haha, geloof mij Ilona; het enige waar Sketch op de foto naar kijkt is mijn hand met een snoepje erin en ze probeert eigenlijk te zeggen; durf het maar eens niet te geven;-) Oh, wat een gedoe met die stoeltjes! Heel toevallig hebben wij jaren geleden ook eens eetkamerstoelen via Made besteld die heel erg tegenvielen, die heb ik toen ook geretourneerd. Verder heb ik gelukkig alleen maar goede aankopen via Made gedaan.

 2. Een heel mooi dressoir en weer prachtig gestyled. Ik ken Made.com wel, maar ik heb er nog nooit iets besteld.

 3. Natascha says:

  Oei, ja dat lange wachten trek ik ook nooit zo goed haha. Hij is het wel waard, staat prachtig zo! Ik heb onlangs nog een mooie klok besteld bij Made, ook erg blij mee! Was iets wat ik nergens anders kon vinden.

  1. Christiana says:

   Ik ben blij om te lezen dat ik niet de enige ben;-) Ik dacht nog, stel ik me nu zo aan, haha?

 4. Die is inderdaad ook wel heel erg mooi en je mag blij zijn dat je het niet hebt geannuleerd, maar ik snap wel dat je op dat punt stond ja.

 5. Wat fijn dat je hem uiteindelijk niet geannuleerd had. Zeker omdat je er nu zo blij mee bent! Het past ook zo goed bij de rest van je interieur. En inderdaad: deze kast hoeft niet meer opgeleukt te worden hoor!

 6. Wat fijn dat ie uiteindelijk je verwachtingen overtrof en het wachten (met 3.5 maand wordt je geduld echt wel ff op de proef gesteld) waard was! Vind ‘em echt heel erg mooi.

 7. Hij is prachtig en maar goed dat je hem niet geannuleerd hebt. Heel mooi gestyled ook.

 8. Je hebt er inderdaad een tijd op moeten wachten maar de moeite waard, heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.