Ik was eigenlijk nog helemaal niet bezig met een bank voor in mijn nieuwe huis, tot ik tegen de Karwei bank Pepper aanliep. Ik twijfelde geen moment.

Karwei bank Pepper zand

Een nieuwe bank

Als je me al langer volgt, kun je je waarschijnlijk nog wel de fantástische blauwe bank uit mijn oude huis herinneren. Ik vond het een geweldige bank, maar ik kon er met de verhuizing eigenlijk heel makkelijk afstand van doen. Hij was namelijk erg groot, en ik had van tevoren eigenlijk al niet verwacht dat ik er in mijn nieuwe huis plaats voor zou hebben. Ik wist op dat moment natuurlijk totaal nog niet waar ik terecht zou gaan komen, maar dat het een kleiner huis zou worden, dat was wel duidelijk. Een bank is natuurlijk een behoorlijk aanwezig meubelstuk in je woonkamer. Niet alleen zet je met een bank in een bepaalde look toch ook direct een bepaalde sfeer in je woonkamer neer, een bank moet natuurlijk daarnaast ook vooral praktisch zijn en heerlijk zitten. Ik had van tevoren allerlei plannen gemaakt voor in mijn nieuwe huis, maar ik was, raar maar waar, eigenlijk nog niet echt bezig geweest met een nieuwe bank. Tot dat ik dus letterlijk tegen de Karwei bank Pepper aanliep.

karwei bank pepper

Karwei bank Pepper

Tijdens de verbouwing in mijn nieuwe huis was ik kind aan huis bij de bouwmarkten. Op een dag was ik bij Karwei om een online bestelling op te halen en toen zag ik hem staan, de Karwei bank Pepper. Ik was er direct helemaal weg van en toen ik er op zat, vond ik hem ook heerlijk zitten. Ik ben eigenlijk niet echt een twijfelaar en ik heb de Karwei bank Pepper dan ook serieus dezelfde dag nog bij Karwei besteld! Ik koos voor het model in de kleur zand, maar hij is er ook nog in het antraciet, lichtgrijs en in het groen. Deze kleuren zie ik momenteel in ieder geval online bij Karwei, in de winkels heb ik tot nog toe alleen de zand variant gezien. De Pepper serie bestaat uit losse onderdelen die je zelf tegen elkaar aan kunt schuiven en aan de onderkant vast kunt klikken. Ik bestelde eerst alleen het lange gedeelte. Ik bedacht me toen echter al gauw dat hoewel de bank enorm comfortabel zit, het totaal niet comfortabel zou zijn dat ik geen hoek had. De losse hoek bestelde ik er dus later bij en dat is maar goed ook, want dat is zonder twijfel mijn favoriete plekje in mijn nieuwe huis geworden. Ik heb wel moeten lachen om Sketch, want zij vond die bank in het begin maar niets. Het leek of ze bang was dat ze in die kuiltjes zou vallen, want ze liep er elke keer helemaal met haar pootjes wijd overheen. Nu is ze er inmiddels goed aan gewend en ligt ze er dagelijks heel wat uurtjes op. De bank is gemaakt van polyester, vlekjes heb ik er tot nog toe heel makkelijk uit gekregen met een beetje Vanish en een vochtig doekje.

WAT VIND JIJ VAN DE KARWEI BANK PEPPER?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved.

1 Comment

  1. Een mooie bank, echt een blikvanger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.