Al jaren draag ik niets liever dan sieraden met parels. Onlangs voegde ik deze prachtige Parte di me zoetwaterparel creolen aan mijn collectie toe.

Het merk Parte di me

In het atelier van Parte di Me worden alle sieraden met passie en persoonlijke aandacht ontworpen en gemaakt. Elk sieraad is uniek en vertelt een eigen verhaal. Een sieraad van Parte di Me is pas compleet na het zetten van de perfecte steen. Deze steen vormt het hart van het sieraad. Het sieraad staat voor een deel van jou. Een deel van mij, ‘parte di me’. De sieraden van Parte di me zijn heel betaalbaar, tijdloos en makkelijk onderling te combineren. Ik ging zelf voor dit mooie paar gold plated zoetwaterparel creolen, maar het merk heeft bijvoorbeeld ook prachtige zilveren ringen en zilveren kettingen.

Parte di me ervaring

Tijdloze sieraden

Sieraden kunnen een outfit echt af maken, maar sieraden kunnen ook een emotionele betekenis hebben. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je sieraden van een speciaal iemand in je leven cadeau krijgt, of wanneer je een sieraad krijgt of koopt voor een bijzondere gebeurtenis in je leven. Ik draag al jaren heel graag parels. Zo stonden de double dot oorbellen van Dior heel hoog op mijn wishlist en na de scheiding in 2021 deed ik mijzelf die dan ook cadeau. Nog steeds ben ik daar enorm blij mee en ik draag ze dan ook echt heel vaak. Ze staan voor mij een beetje symbool voor een nieuwe fase in mijn leven. Rond mijn twintigste werkte in een bijouterie en toen konden sieraden mij echt niet groot, opvallend en vooral kleurrijke genoeg zijn. Mijn motto was een beetje ‘Go big or go home’. Door de jaren heen is mijn stijl enorm veranderd, ook op het gebied van kleding en sieraden dus. Zo koop ik de laatste jaren niet alleen veel minder en bewuster, ook probeer ik zo veel mogelijke tijdloze kleding en dus ook accessoires te kopen. Hoewel ik kleding combineren soms best wat lastig vind, is sieraden combineren wat mij betreft al wat makkelijker. En als er iets klassiek en tijdloos is op het gebied van sieraden, dan zijn het natuurlijk wel parels.

Parte di me Brioso Cortona Bella gold plated creolen met zoetwaterparels

Parte di me Brioso Cortona Bella gold plated creolen met zoetwaterparels

Parte di me gold plated zoetwaterparel creolen

Parte di me zoetwaterparel creolen

Qua sieraden ben ik nu vrij ingetogen en ik kies dan ook graag voor sieraden die overal bij passen en die ik dus in principe dagelijks kan dragen. Kettingen en armbanden draag ik vrijwel niet, oorbellen en ringen juist wel. Ik had al langer in mijn hoofd dat ik graag een mooi paar creolen aan mijn collectie wilde toevoegen, en uiteindelijk viel mijn oog dus op deze Parte di me Brioso Cortona Bella gold plated creolen met zoetwaterparels. Wat sieraden betreft ga ik eigenlijk altijd voor goud. Mocht goud nu juist niet jouw ding zijn, dan is het goed om te weten dat de creolen er ook in het zilver zijn. Hoewel Parte di me keurig netjes de specificaties en maten van hun sieraden vermeld heeft op de website, vond ik de creolen toen ik mijn pakketje open maakte, in de eerste instantie wel wat aan de kleine kant. De creolen zijn zo’n 12 mm. hoog en ze hebben een doorsnede van ongeveer 15 mm. Nu ik ze wat vaker draag, ben ik er uiteindelijk toch wel heel erg blij mee. Ik zit er nu zelfs over te denken om mijn tweede oorgaatje weer te proberen door te prikken, want een creool zoals deze is natuurlijk prachtig te combineren met een oorsteker.

Parte di me zoetwater creolen gold plated

WAT VIND JIJ VAN MIJN NIEUWE PARTE DI ME ZOETWATERPAREL CREOLEN?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

1 Comment

  1. Ze staan je echt prachtig! Ik ben ook dol op dit soort chique ogende sieraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.