Deze gouden ring met parel is super klassiek en tijdloos en zonder twijfel het mooiste accessoire dat ik dit jaar aan mijn sieraden collectie heb mogen toevoegen.

Gouden ring van Mostert juweliers

(Verkrijgbaar bij Mostert juweliers | € 209)

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Mostert Juweliers of ik een mooie gouden ring wilde uitzoeken. Mostert juweliers heeft een enorm aanbod aan gouden ringen, het complete aanbod ontdek je hier. Variërend van gouden ringen met zirkonia’s of diamanten tot gouden ringen met edelstenen en parels dus. En ben je nu niet zo van de bling-bling, dan vind je hier ook gouden ringen zonder enige vorm van extra opsmuk. Ik hoefde niet lang na te denken over de ring die ik het allermooist vond. Ik was direct helemaal weg van deze gouden ring met parel. De ring is gemaakt van 14 karaat goud en hij is ingelegd met een echte parel. De ring zelf heeft een dikte van ongeveer een millimeter en de parel heeft een doorsnede van ongeveer vijf millimeter. Mostert juweliers heeft diverse gouden ringen met parels, maar ik vond juist deze ring zo mooi omdat hij zo fijntjes is. Mijn trouwring is dat ook zoals je op de foto’s kunt zien, en zo’n fijne ring vind ik altijd goed bij mij en mijn stijl passen. De maat van de parel is ook perfect. Hij is groot genoeg om echt op te vallen, maar tegelijkertijd is hij wat mij betreft toch ook heel subtiel en vooral heel erg chique. Toen ik jonger was, heb ik jaren lang in een bijouterie gewerkt en toentertijd konden mijn sieraden mij niet groot, opvallend en kleurrijk genoeg. Maar tijden veranderen en je stijl en smaak veranderen natuurlijk gewoon met je mee. Inmiddels ben ik 35 en tegenwoordig kies ik liever een wat luxer sieraad dat klassiek en tijdloos is, dan dat ik heel veel ‘goedkope’ sieraden kies. Ik vind het bovendien altijd heel belangrijk dat ik een sieraad goed kan combineren met mijn andere sieraden en in verschillende outfits. Nu zijn gouden sieraden onderling natuurlijk sowieso al makkelijk met elkaar te combineren, en een klassieke ring zoals deze is eigenlijk altijd goed te dragen, wat je die dag ook draagt. Verder draag ik natuurlijk ook altijd ook heel graag parels in mijn oren, en daar past deze ring dan ook al weer heel goed bij. Toen de ring naar mij onderweg was, kon ik niet wachten om hem te kunnen dragen en nu ik hem draag, blijf ik er maar naar kijken. Ik vind hem werkelijk prachtig en het is zonder twijfel het allermooiste sieraad dat ik dit jaar aan mijn collectie heb mogen toevoegen.

ring met parel

gouden ring met parel

gouden ring van mostert juweliers

gouden ring met parel

WAT VIND JIJ VAN MIJN NIEUWE GOUDEN RING MET PAREL?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

6 Comments

  1. Je hebt een prachtige ring uitgekozen! Heel mooi met de parel.

  2. Wat een prachtige ring!

  3. Ik vind hem prachtig en super stijlvol! Ik bedenk me dat ik vroeger ook een gouden ring met pareltje (in een schelpje) had.. dat pareltje is volgens mij gesneuveld. Ik ga het eens opzoeken.

  4. Ik houd ervan! Ik ben dol op die verfijnde en chique sieraden! Helaas heb ik zulke smalle vingers dat het altijd een uitdaging is om een ring te vinden die niet vermaakt hoeft te worden en niet van de kinderafdeling is…

  5. Ja, prachtig! Ik zou dezelfde ring of in ieder geval iets met een parel ook uitkiezen! Zou helemaal perfect passen bij mijn gouden ketting met parel.

  6. Natascha - Beautyopinie says:

    Deze is super mooi! Ik draag eigenlijk vrijwel elke dag pareloorbelletjes en kreeg daar vorig jaar van mijn vriend ook een bijpassend collier bij. Tijdloos en klassiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.