Onlangs voegde ik de & Other stories Flowy Puff Sleeve Midi Dress toe aan mijn garderobe. Een jurk die bewijst dat zwart niet saai is.

Beware

Ik heb opnieuw een prachtige jurk aan mijn garderobe toegevoegd, namelijk de & Other stories Flowy Puff Sleeve Midi Dress. ‘Vroeger’ kon kleding mij niet kleurrijk genoeg zijn, maar tegenwoordig kies ik toch vaker voor wat minder uitgesproken kleuren zoals blauw en zwart. De reden daarvoor is dat ik heel aanwezige en uitgesproken kleuren en prints gewoon niet meer zo bij mij vind passen. Ik word natuurlijk ook weer een jaartje ouder (knipoog). Maar blauw en zwart in je garderobe betekent natuurlijk absoluut niet dat je een ‘saaie’ kledingkast hebt. Ik vind dat deze jurk dat maar weer bewijst! De & Other stories Flowy Puff Sleeve Midi Dress is eigenlijk mooi aan alle kanten. Leuk vind ik in ieder geval al de pofmouwtjes, die zie je sowieso vaker de laatste tijd. Ik draag sowieso eigenlijk helemaal geen mouwloze jurken meer, gewoon omdat ik een mouwtje net wat mooier en gekleder vind staan. De jurk is wat gesmokt rond de taille en loopt wat wijder uit naar beneden. Er zit een split in die tot halverwege het bovenbeen loopt. Spreekt het model jou nu ook aan, maar draag je nu wel juist graag kleur? & Other stories heeft deze Flowy Puff Sleeve Midi Dress ook in andere kleuren en prints, zoals groen en rood. Het is wat mij betreft geen ‘everyday-jurk’, maar een prachtig exemplaar voor een gelegenheid of een feestje. Ik heb de jurk hier zelf gecombineerd met sandaaltjes met hoge hakken, maar er kan natuurlijk ook prima een slippertje of een lage sandaal onder gedragen worden.

& Other stories Flowy Puff Sleeve Midi Dress

& Other stories Flowy Puff Sleeve Midi Dress

HEB JIJ VEEL ZWART IN JE GARDEROBE? OF DRAAG JE JUIST LIEVER VEEL KLEUR?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved.

3 Comments

  1. Wat mooi! Het staat je echt fantastisch! Maar wat is jouw horloge ook leuk! Doet me denken aan het merk Ted Baker. Daar heb ik zelf een clutch en slippers van😊

    1. Christiana says:

      Cute hè? Deze is van Kate Spade;-)

  2. Een hele mooie jurk, staat je goed! Ik heb niet veel zwart, alleen pantalons en een truitje. Voor de rest draag ik veel blauw, wit, creme, groen en soms roze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.