Máánden had ik er naar uitgekeken; ons verblijf in de Family suite in Parc Broekhuizen. En het was zó perfect dat ik wel kon janken.

Family suite in Parc Broekhuizen

Al máánden had ik er naar uitgekeken natuurlijk; onze trouwshoot in Parc Broekhuizen na een prachtige ceremonie. En het was zó perfect dat ik wel kon janken! Wellicht kun je het je nog wel herinneren, dat ik een aantal maanden geleden schreef over de suite die wij in Parc Broekhuizen gereserveerd hadden. Oorspronkelijk was dat een andere kamer dan deze, namelijk de Parc suite. Ook schitterend, maar déze was nog mooier, en groter ook. Op het moment dat wij boekten, was deze echter bezet. Het was eigenlijk zuiver toevallig dat we een tijdje daarna de boeking wilde controleren en er achter kwamen dat de Family suite toch vrij was gekomen op donderdag. Wij hebben de boeking toen direct omgezet, en wat ben ik óngelofelijk blij dat we dat gedaan hebben. Het gaat om de Family suite, met een extra groot tweepersoonsbed en een slaapbank. Ik vond het echt wel extra leuk om te verblijven in de Family suite omdat we nu echt ‘officieel’ een ‘Family’ zijn.

trouwshoot in parc broekhuizen

stijlvolle accessoires voor de bruidegom

trouwshoot in parc broekhuizen

trouwshoot in parc broekhuizen

family suite parc broekhuizen

HADDEN JULLIE EEN MOOIE LOCATIE VOOR JULLIE TROUWSHOOT?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved.

4 Comments

 1. Wat een mooie suite om daar te verblijven, een mix van klassiek en modern en dat is helemaal jouw stijl! Bijzonder, die achterkant van die open kast… Goh, brengt mij op ideeën! Ik ga dit proberen te onthouden want zo maak je een kast heel bijzonder.
  Ik zou direct kijken welk merk bed het was en dekbed. Hotels hebben vaak van die lekker fluffy dekbedden die ook super lichtgewicht zijn.
  De locatie ken ik niet, ik ben eigenlijk best benieuwd naar de andere kamers. Zijn die ook zo mooi?

  1. Christiana says:

   Ja, ik baal nu dus ook inderdaad dat ik niet gekeken heb naar dat dekbed, haha! Je denkt dus thuis dat je een lekker dekbedje hebt, totdat je hiér onder gaat liggen. En echt Babs, ALLES daar is mooi, ook de andere kamers. (Alhoewel ik die natuurlijk niet in het echt gezien heb, maar wel op foto’s). Ik kon ’s nachts natuurlijk niet slapen van alle emoties en indrukken en op een gegeven moment werd Andre ook wakker. Ik vroeg: ‘Kun je het licht even aandoen, want dan ga ik gewoon rechtop in bed zitten en kijken HOE MOOI het hier is’. Haha, oef; ik wil zeer zeker nog eens terug;-)

 2. Wat een heerlijke locatie ook en dan daar zo vertoeven is, wat ik al zei, bijna koninklijk!
  Als ik een huwelijk mag omschrijven als sprookjesachtig, in de goede zin van het woord, dan heb jij dat wel gehad. De droom van menig meisje denk ik zo.

 3. Wauw, het is echt prachtig, bijna koninklijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.