Met de Zoë Ayla gezichtsmassageroller geef je je skincare routine een echte upgrade. Zó gebruik je hem en dít doet zo’n gezichtsmassage voor je huid.

Hoe gebruik je een gezichtsmassageroller?

Het idee achter een gezichtsmassageroller is natuurlijk dat je hiermee de mogelijkheid hebt om je eigen gezicht een massage te geven. Deze Zoë Ayla gezichtsmassageroller bevat twee opalen, een grote voor het hele gezicht (en eventueel de hals) en een kleine die rond de oogcontouren gebruikt kan worden. Je houdt de gezichtmassageroller in het midden vast en rolt met de opaal, zonder kracht te zetten, over je huid. Als je dat wilt, kun je voor jezelf een soort routine maken, een volgorde dus, in plaats van lukraak met de roller over je gezicht te rollen. Rol bijvoorbeeld eerst vanaf de kaaklijn omhoog van binnen naar buiten. Rol vervolgens vanaf het midden van je voorhoofd naar buiten. Het spreekt voor zich dat je beide kanten van je gezicht meeneemt en dat je meerdere keren rolt zodat het echt een massage wordt. Draai de gezichtsmassageroller vervolgens om en rol met de kleine opaal onder de oogcontouren, opnieuw van binnen naar buiten. Herhaal dit bij het andere oog en sluit de massage af door de hals te behandelen. Vervangt zo’n roller je gewone producten? Nee! Integendeel, de Zoë Ayla Opal gezichtsmassageroller kun je juist gebruiken in combinatie met je gezichtsverzorging, zoals bijvoorbeeld met je favoriete gezichtsolie. Je kunt het gebruik van de roller zien als de laatste stap in je skincare routine. Door de massage zullen de werkzame stoffen van je gezichtsverzorging ook beter door de huid worden opgenomen, mits deze natuurlijk zijn aangebracht op een perfect gereinigde huid. Je kunt de roller van tevoren in de koelkast leggen voor een extra verfrissend effect, maar je kunt in plaats daarvan ook de opalen warm maken tussen je handen. Ik kan me voorstellen dat dat straks in de winter prettig zal zijn.

Zoë Ayla gezichtsmassageroller

De belofte van de Zoë Ayla gezichtsmassageroller

Je gezicht voorzien van een massage dus, maar de Zoë Ayla gezichtsmassageroller belooft nog meer! Witte opaal staat er om bekend dat het in staat is om negatieve energie in positieve energie om te zetten. De steen zou optimisme, enthousiasme en creativiteit stimuleren. De gezichtsmassageroller zou moeten bijdragen om spanning in de gezichtsspieren te verminderen, als wel in de nek. Ook zou het gebruik ervan de elasticiteit en de doorbloeding verbeteren zodat de huid weer een mooie glow krijgt. Tot slot zou de Zoë Ayla gezichtsmassageroller wallen onder de ogen verminderen.

Zoë Ayla gezichtsmassageroller.1.jpg Zoë Ayla gezichtsmassageroller.2.jpg Zoë Ayla gezichtsmassageroller

Wat vind ik van de Zoë Ayla gezichtsmassageroller?

Ik had van tevoren niet echt een idee wat ik me zou moeten voorstellen van de gezichtsmassageroller, maar ik vind het oprecht een super leuke toevoeging aan mijn skincare routine. Het is niet zozeer dat ik merk dat mijn huid er nu opeens veel stralender uitziet, maar ik ervaar de gezichtsmassage wel als zeer ontspannend, en ontspannen is nu eenmaal niet iets waar ik heel goed in ben. De roller voelt heel prettig, zacht en verkoelend aan, zelfs als je deze niet in de koelkast bewaart. Ik vind het dus een heel fijne toevoeging aan mijn skincare routine die, toegegeven, al behoorlijk uitgebreid was. Het fijne van de Zoë Ayla gezichtsmassageroller is verder natuurlijk dat je hem óveral en áltijd kunt gebruiken. En wat betreft de specifieke werking van de opaal, tja, ik zal eerlijk toegeven dat ik in dat opzicht vrij nuchter ben. Ik geloof niet zozeer dat zoiets iets toevoegt aan mijn stemming bijvoorbeeld, maar het is natuurlijk mooi meegenomen als je wel bezig bent met de positieve werking van edelstenen. Een aanrader voor echte skincarejunkies die hun skincare routine een upgrade willen geven!

GEBRUIK JIJ WEL EENS EEN GEZICHTSMASSAGEROLLER?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

8 Comments

 1. Het schijnt al heel oud te zijn en mijn oma van vaders kant (al 40 jaar geleden overleden) was heel erg met uiterlijk en huidverzorging bezig en maakte haar eigen crémes o.m. met rozenblaadjes uit de tuin (was kapster). In haar spullen vonden we destijds veel “rare” dingen zoals een krultang die je op het gasfornuis warm moest maken, en daar is mijn haar nog mee gekruld:-) maar ook een roller van Jade. Als ik bij haar logeerde zag ik dat ding altijd op haar kaptafel liggen moet dus ook zoiets geweest zijn. Of het helpt weet ik niet maar het gehele idee van rollen en ontspanning en aandacht voor jezelf draagt al bij tot ontspanning. Ik zag ze overigens bij de Action liggen.

  1. Christiana says:

   Oh, wat leuk om te lezen. Ik wist oprecht niet dat zoiets er toen er al was joh! Ik denk inderdaad dat het ook vooral om de ontspanning gaat, tijd nemen voor jezelf, en ik geloof zeker dat dát uiteindelijk een positieve bijdrage levert aan hoe je er uitziet.

 2. Ik vind het vooral een mooi item, ook heel goed als foto prop te gebruiken. Maar daarvoor vind ik ‘em ook wel weer aan de kostbare kant. Zelf zou ik mezelf niet zo snel een gezichtsmassage geven omdat ik daar simpelweg het geduld niet voor heb hihi.

  1. Christiana says:

   Hij ziet er zeker erg mooi uit, ik bewaar hem nu in de badkamer op mijn groene dienblad, plaatje hoor;-)

 3. Het lijkt me een fijne toevoeging maar of ik het geduld er voor heb? 🙂

  1. Christiana says:

   Dat is natuurlijk inderdaad een tweede. Je moet er ook wel echt even de tijd voor nemen, als je een halve minuut over je gezicht rolt denk ik inderdaad niet dat het iets toevoegt haha;-)

 4. Ik heb ook zo een soort roller en het werkt wel lekker ontspannend en verkoelend. Maar ik vergeet hem steeds te gebruiken terwijl hij notabene binnen handbereik ligt als wij een serie of film kijken… Of het heel veel verschil maakt voor je huid, ik denk het niet. Naar mijn idee is het meer het ontspannende effect wat werkt.

 5. Ik heb er zelf eentje maar merkte dat ik ‘m na weekje ofzo al liet liggen. Vind het niet echt een toegevoegde waarde, hoewel het wel lekker was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.