De tuin overkapping is nu nóg gezelliger gemaakt met een blauwe Marokkaanse poef. Ik heb ook een leuke kortingscode voor je.

Een nieuwe blauwe Marokkaanse poef onder de overkapping in de tuin

Vorig jaar kreeg de tuin een grote make-over en als kers op de taart kwam er een overkapping op maat. Wat mij betreft máákt deze overkapping echt de tuin, maar hij is verder ook ideaal omdat ik er heerlijk in de schaduw kan zitten. Ik hou er nu eenmaal niet van om lang in de zon te zitten en bovendien kan ik er ook niet goed tegen. Eén van mijn wensen was verder ook een hangstoel onder de overkapping. Ik wilde dat heel erg graag, maar zelfs ik had van tevoren niet kunnen denken dat ik er nu zo vaak in zou zitten! Hij zit echt heerlijk en ik doe er alles in; ontbijten, een kopje thee drinken, een ijsje eten, Instagrammen, bellen, relaxen en vooral heel veel met Sketch knuffelen. Ik noem haar altijd mijn kleine schaduw en ook als ik in de tuin zit, is ze vrijwel altijd dicht bij me. Of ze ligt in de stoel, op de loungebank (of eronder als het heel warm is) of op mijn nieuwe blauwe Marokkaanse poef. Want die poef, die stond dus nog op mijn wishlist!

blauwe marokkaanse poef

Trendcarpet

Toen de hangstoel er vlak na de verbouwing eenmaal hing, merkte ik al dat ik er iets ‘miste’ om mijn voeten lekker op te kunnen leggen. Ik verhuisde toen een stoffen poef naar buiten en daar heb ik de hele zomer plezier van gehad. Eigenwijs als ik ben liet ik hem buiten staan, ook na de zomer, vooral omdat hij zo mooi stond! Het was dus echter een stoffen poef en ondanks het feit dat hij droog onder de overkapping stond, begon hij op een gegeven moment toch te schimmelen, gewoon vanwege het vocht in de lucht. Daar heb ik wel echt flink van gebaald. Toen het voorjaar dit jaar aanbrak, miste ik dat poefje echt! Tot ik dus de kans kreeg om er eentje uit te zoeken bij Trendcarpet. Trendcarpet is vooral gespecialiseerd in vloerkleden en ze hebben dan ook kleden in alle soorten en maten. Welk budget je ook hebt en welke woonstijl je ook mooi vind, het assortiment is zo groot dat je er altijd wel iets moois kunt vinden. Ik ben natuurlijk ook gek op vloerkleden, maar momenteel heb ik eigenlijk al overal waar ik een kleed zou willen, een vloerkleed liggen, en bovendien ben ik ook nog steeds heel blij met al mijn vloerkleden.

Trendcarpet blauwe leren poef

Blauwe Marokkaanse poef van Trendcarpet

Dit is dus mijn nieuwe Blauwe Marokkaanse poef. Ik had al een gouden poef die ik jaren geleden via Marktplaats kocht en die heeft echt overal in huis al gestaan. Momenteel staat hij voor de fauteuil op mijn werkplek en het is samen met die fauteuil ook één van Sketch haar favoriete plekjes. Ik wilde dus iets om mijn voeten op te leggen wanneer ik in de hangstoel zit en qua formaat is hij voor dat doeleinde meer dan perfect, zoals je ziet! Ik vind het leuk dat de blauwe Marokkaanse poef qua stijl best een beetje anders is dan de rest van de styling onder de overkapping, maar dat het allemaal samen toch een leuk geheel is. Dit is dus eigenlijk altijd wat ik bedoel met werken met een kleurenpalet. De basis van de overkapping is natuurlijk vrij basic, maar door kleuren terug te laten komen in planten en accessoires, krijg je dus een mooi geheel. Zo komt het blauw terug in de kussens en de vaasjes en verder past het paars van de petunia’s en de lavendel hier ook super mooi bij. Ik ga dit jaar alleen wel verstandig doen en aan het eind van het seizoen ga ik mijn blauwe Marokkaanse poef naar binnen halen. Ik heb heel veel blauw in huis, dus ik weet zeker dat ik er een toffe plek voor kan vinden. Ben jij nu ook enthousiast over deze poef of zie je iets anders leuks in de webshop van Trendcarpet? Gebruik dan de code ‘BYCHRISTIANA20’ voor 20% korting op je bestelling. De korting is ook gelding op sale-producten!

blauwe marokkaanse poef

WAT VIND JIJ VAN DE BLAUWE MAROKKAANSE POEF? ZOU ZO’N POEF OOK IN JOUW INTERIEUR OF TUIN PASSEN?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

7 Comments

 1. Een hele mooie poef! Je hebt zo een heel mooi plekje gecreerd in jullie prachtige tuin.

 2. Hele mooie poef! Ik wil ook altijd iets hebben waar ik mijn voeten op kan leggen, dus dan is dit een goeie optie!

  1. Christiana says:

   Fijn is dat hè, als ik in de woonkamer op de groene fauteuil zit, zit ik ook altijd met mijn voeten op tafel, heerlijk;-)

 3. Lekker relaxed met je voetjes omhoog liggen hoort er natuurlijk wel echt bij als je in de tuin zit/ligt/hangt. Toffe aanwinst!

  1. Christiana says:

   Dat vind ik dus ook! Ik miste echt een poefje toen ik die vorige weg moest gooien;-)

 4. Prachtige kleur en met die bloemen op de achtergrond, zo leuk! Wat een gezellig hoekje heb je daar gemaakt, zo knus!
  Sketch heeft het maar getroffen met zo een baasje en vrouwtje, als een prinses zit ze op haar troon.
  Zo een poef zou ik nooit in de tuin mogen zetten, vrees dat als het regent en ik vergeet het, dan is ie verpest. Maar wel fijn om je voeten op te zetten, ik pak altijd een andere stoel waar ik mijn benen op leg. Met mijn korte beentjes zijn alle stoelen net iets te hoog. Zo een poef is ook een uitkomst!

 5. Heel leuk, en heerlijk om je voeten op te leggen als je in je tuin zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.