Een trenchcoat is áltijd goed. En deze zwarte Lascana trenchcoat met ceintuur is bovendien ideaal nu het weer zo verraderlijk is.

Lascana trenchcoat met ceintuur

Een trenchcoat is áltijd goed. Het zijn tijdloze, klassieke modellen en wat ik vooral heel erg leuk vind aan trenchcoats is dat ze je outfit direct een écht goede upgrade geven, wat je ook aan hebt. Ik moet zeggen dat ik alweer een hele tijd in een ‘jurken-fase’ zit, waarmee een trenchcoat natuurlijk heel goed gecombineerd kan worden, maar zo’n jas is net zo goed heel stijlvol over een (skinny) jeans, die ik in het verleden ook wel graag droeg en wellicht breekt er binnenkort weer een tijd aan waarin ik daar toch weer eens voor ga shoppen. Deze Lascana trenchcoat met ceintuur is gemaakt van polyester en heeft diepe steekzakken. Hoewel het niet heel charmant is om de zakken van je jas altijd maar vol te stoppen met van alles, vind ik het wél altijd heel erg praktisch. Het is een heel luchtige jas, die niet alleen echt heel lekker zit, maar ook heel mooi valt. Met mijn appelfiguur kan ik moeilijk wijde modellen dragen, maar dankzij de losse ceintuur die je dus zelf in de taille strikt, valt de jas heel leuk, waarschijnlijk bij elk figuur. Ook wanneer je dus net zoals ik een appelfiguur hebt en toch met dat eeuwige buikje zit. Ook leuk vind ik de lengte. Ik ben zelf 1.72 en bij mij valt de jas net onder de knie. De Lascana trenchcoat met ceintuur is verkrijgbaar in zwart en beige. Ik zal eerlijk zeggen dat ik in de eerste plaats een beige exemplaar besteld had, want ik wilde eens ‘wat anders’. Die heb ik echter toch direct weer geretourneerd, want ik vond de kleur helaas erg flets bij mij. Ik vind het echt zo’n typische ‘tussenjas‘ voor wanneer het al te warm is voor je echte winterjas, maar te koud om helemaal zonder jas naar buiten te gaan, ideaal nu het weer de laatste tijd best verraderlijk is.

zwarte Lascana trenchcoat

zwarte lascana trenchcoat met ceintuur bestellen via otto

zwarte lascana jas met bindceintuur in de taille

lascana trenchcoat via otto bestellen

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved.

2 Comments

  1. Wat staat de jas je goed!
    Maar ben je zeker dat je een appelfiguur hebt? Mij lijkt het eerder of je een zandloperfiguur hebt? Zo’n mooie taille!

    1. Christiana says:

      Ah dankjewel Geke, lief van je! Ja, dat weet ik echt heel zeker;-) Daarom ben ik ook zo blij met deze jas, vanwege die ceintuur creëer je dus mooi taille!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.