Heb je binnenkort een bruiloft? Dan wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Dit zijn de leukste cadeaus voor bruidsparen.

Beware

Een fotolijst of een warme plaid voor het bruidspaar

Eén van de meest leuke cadeaus voor bruidsparen die het leuk vinden om met hun interieur bezig te zijn is een mooie fotolijst voor hun allermooiste foto. Nog leuker is het om er zelf al een (eventueel zelfgemaakte) foto in te doen, van hun verlovingsfeestje bijvoorbeeld? Een heerlijk warme plaid is ook een leuk idee. Tijdens een romantische avond kan het bruidspaar hier lekker samen onder kruipen. Kies dus vooral voor een lekker groot exemplaar. Echt mooie plaids zijn trouwens niet alleen praktisch, maar ook super stijlvol om gewoon als eyecatcher over je bank of loungestoel heen te hangen. Zo heeft het paar er eigenlijk áltijd plezier van.

Nog meer leuke cadeaus voor bruidsparen

Een stijvolle kaarsenhouder is natuurlijk perféct voor die romantische avondjes onder bovengenoemd kleedje. Trouwt het bruidspaar in de zomer? Dan is het wellicht ook leuk om eens te kijken voor een windlicht dat buiten kan staan. Of ga voor een snoer met lampjes dat in de tuin of aan het balkon vastgemaakt kan worden. Romantische avondjes gegarandeerd. Wijnglazen zijn verder ook leuke cadeaus voor bruidsparen die tegelijkertijd ook heel praktisch zijn. Het gelukkige paar heeft na de bruiloft natuurlijk wat te vieren, en daar hoort een drankje bij. Op het lijstje met de leukste cadeaus voor bruidsparen hoort ook een mooie set wijnglazen. Tot slot is een vaas voor bloemen een leuk idee om cadeau te geven aan het bruidspaar. Bij een bruiloft horen natuurlijk bloemen. In de meeste gevallen heeft de bruid natuurlijk haar eigen boeket en zal het paar al gezorgd hebben voor diverse bloemstukken op de dag zelf. Hun mooiste bloemstuk gaat natuurlijk mee naar huis en kan dan mooi geschikt worden in jouw nieuwe vaas.

HEB JIJ EEN BRUILOFT IN HET VOORUITZICHT?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved.

6 Comments

 1. Zo een deken zou echt een mooi huwelijkscadeau voor jullie zijn, wellicht in een andere kleurstelling! En die lijst zeker, jullie allermooiste foto zal vast straks aan de muur prijken!
  Nee, ik heb geen bruiloft op komst, al zou ik het absoluut enig vinden. Ik barst van de neefjes en nichtjes, allemaal met partner en kinderen, maar geen huwelijk geweest. Best jammer, een huwelijk vind ik toch iets moois.
  En dan kan ik mij lekker optutten, heerlijk!

 2. Hier is het standaard een envelop, terwijl het in Amerika een echt cadeau iets persoonlijks is. Zelf zouik daar nu ook voor kiezen.
  Mijn ouders zijn in december 25 jaar getrouwd!

 3. Smaak heb jij wel hihi 😉 Ik heb geen bruiloft meer op de planning staan maar gaf in het verleden altijd een envelopje. Stond als cadeautip op de kaart 😉

 4. Oeh wauw! Wat een mooie dingetjes! Dit zijn inderdaad leuke cadeautjes 😀

 5. Alles is zo mooi! Ik geef meestal een enveloppe met inhoud, dit word namelijk altijd aangegeven op de uitnodiging (al vind ik een cadeau zoals deze items vele malen leuker om te geven) x

 6. Wat een mooie kado’s! Hier zit voor elk budget wel iets tussen. Ik vind die marmeren spiegel zo ontzettend mooi, maar ook heel duur en net wat je zegt; dit is er een om voor te sparen ;-). De glazen set vind ik ook mooi en de vaas is prachtig; super leuk om te geven inclusief een mooi boeket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.