Je kán natuurlijk voor een cadeaubon of een gevulde envelop gaan, maar is een écht cadeau stiekem niet veel leuker om mee te brengen naar het feestje?

De leukste cadeaus voor bruidsparen

Cadeaus uitzoeken voor een ander is niet altijd even makkelijk. En omdat het bij een bruiloft natuurlijk om een páár gaat waarbij je dus rekening moet houden met niet één maar twee mensen (en hun wensen), maakt dat het misschien nóg wel lastiger. Als jouw bruidspaar een béétje geeft om wat er in hun huis staat, dat is dit een postje voor jou, indirect dus ook voor hen. Dit zijn namelijk de mooiste en meest stijlvolle cadeaus voor ieder budget waar jij zeker mee aan kan komen.

Een mooie fotolijst

Eén van de meest leuke cadeaus voor bruidsparen die het leuk vinden om met hun interieur bezig te zijn is een mooie fotolijst voor hun allermooiste foto. Nog leuker is het om er zelf al een (eventueel zelfgemaakte) foto in te doen, van hun verlovingsfeestje bijvoorbeeld?

Een kleed voor op de bank

Tijdens een romantische avond kan het bruidspaar hier lekker samen onder kruipen. Kies dus vooral voor een lekker groot exemplaar. Echt mooie throws zijn trouwens niet alleen praktisch, maar ook super stijlvol om gewoon als eyecatcher over je bank of loungestoel heen te hangen. Zo heeft het paar er eigenlijk áltijd plezier van.

De leukste cadeaus voor bruidsparen; een mooie kandelaar

Een stijvolle kaarsenhouder is natuurlijk perféct voor die romantische avondjes onder bovengenoemd kleedje. Trouwt het bruidspaar in de zomer? Dan is het wellicht ook leuk om eens te kijken voor een windlicht dat buiten kan staan. Of ga voor een snoer met lampjes dat in de tuin of aan het balkon vastgemaakt kan worden. Romantische avondjes gegarandeerd.

De leukste cadeaus voor bruidsparen die ook praktisch zijn: wijnglazen

Het gelukkige paar heeft na de bruiloft natuurlijk wat te vieren, en daar hoort een drankje bij. Op het lijstje met de leukste cadeaus voor bruidsparen hoort dan natuurlijk ook een mooie set wijnglazen.

Een bloemenvaas

Bij een bruiloft horen natuurlijk bloemen. In de meeste gevallen heeft de bruid natuurlijk haar eigen boeket en zal het paar al gezorgd hebben voor diverse bloemstukken op de dag zelf. Hun mooiste bloemstuk gaat natuurlijk mee naar huis en kan dan mooi geschikt worden in jouw nieuwe vaas.

HEB JIJ EEN BRUILOFT IN HET VOORUITZICHT?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

6 Comments

 1. Zo een deken zou echt een mooi huwelijkscadeau voor jullie zijn, wellicht in een andere kleurstelling! En die lijst zeker, jullie allermooiste foto zal vast straks aan de muur prijken!
  Nee, ik heb geen bruiloft op komst, al zou ik het absoluut enig vinden. Ik barst van de neefjes en nichtjes, allemaal met partner en kinderen, maar geen huwelijk geweest. Best jammer, een huwelijk vind ik toch iets moois.
  En dan kan ik mij lekker optutten, heerlijk!

 2. Hier is het standaard een envelop, terwijl het in Amerika een echt cadeau iets persoonlijks is. Zelf zouik daar nu ook voor kiezen.
  Mijn ouders zijn in december 25 jaar getrouwd!

 3. Smaak heb jij wel hihi 😉 Ik heb geen bruiloft meer op de planning staan maar gaf in het verleden altijd een envelopje. Stond als cadeautip op de kaart 😉

 4. Oeh wauw! Wat een mooie dingetjes! Dit zijn inderdaad leuke cadeautjes 😀

 5. Alles is zo mooi! Ik geef meestal een enveloppe met inhoud, dit word namelijk altijd aangegeven op de uitnodiging (al vind ik een cadeau zoals deze items vele malen leuker om te geven) x

 6. Wat een mooie kado’s! Hier zit voor elk budget wel iets tussen. Ik vind die marmeren spiegel zo ontzettend mooi, maar ook heel duur en net wat je zegt; dit is er een om voor te sparen ;-). De glazen set vind ik ook mooi en de vaas is prachtig; super leuk om te geven inclusief een mooi boeket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.