Na het fotograferen van deze Pepe jeans cocktail edition EDT’s wilde ik dus alleen nog maar de hele dag Kokomo van The beach boys draaien.

Pepe jeans cocktail edition EDT for her

(Verkrijgbaar via Douglas | 30 ml. € 21,93)

Oké, without a shadow of a doubt zijn dit de leukste parfumflesjes die je dit jaar gaat zien! Of het de lékkerste parfums zijn, ga ik je natuurlijk ook vertellen. Maar die verpakking dus. De Pepe jeans cocktail for her doet haar naam eer aan, want de flacon is dus een cocktailglas. Maar er is meer. Omdat er gekozen is voor een ombre effect op de flacon, lijkt het eigenlijk net of je naar de ondergaande zon kijkt. Ik kon dan ook niet anders dan deze flacons meenemen naar het strand en ze fotograferen tijdens één van de mooiste momenten van de dag. De topnoot van Pepe Jeans cocktail edition for her wordt gevormd door rood fruit vermengd met ananas en cassis, het hart van de geur bestaat uit bloemige noten. De basis bestaat uit warm sandelhout, zijdemusk en een suikergesponnen ambereffect. Mijn eerste indruk van de EDT was zoet! Later vond ik de geur nog steeds zoet en uiteindelijk vond ik de geur zoet, zoeter, zoetst, ‘knipoog’. Ik hou echt wel van zoete geuren, maar dit is me net iets te heftig! Ik vind de geur trouwens vrij ‘jong’. Ik geloof dat menig jong(er) meisje hier erg enthousiast van gaat worden, alhoewel ik niet helemaal zeker weet of Pepe Jeans met deze verpakking eigenlijk wel een jong(er) publiek aan wil spreken.

Pepe jeans cocktail edition for him

Cocktail edition EDT for him

(Verkrijgbaar via Douglas | 30 ml. € 21,93)

Ook aan de mannen is gedacht, want met Pepe Jeans cocktail edition for him kun je dus samen lekker tipsy worden! Ik kreeg echt gelijk Tom Cruise vibes van de flacon en ik wilde sinds de shoot de hele tijd alleen maar Kokomo van The beach Boys draaien. De top van de geur bestaat uit Yuzu-olie, grapefruitolie en viooltjesblad. Het hart wordt gevormd door kardemomolie, gemberolie uit India en tijmolie. De basis bestaat uit cederhoutolie, mos en droog hout. Ik vind Pepe Jeans cocktail edition for him bovenal fris en een tikje aards. Ik ontdekte ook een subtiel houtig randje. Waar ik de vrouwelijke editie vrij jong vind, ervaar ik dat met de mannen variant een stuk minder. Het is een heel draagbare geur, perfect voor dagelijks gebruik en wat mij betreft niet eens persé alleen voor de zomer.

Pepe jeans cocktail edition for her

HOUD JIJ VAN HEEL ZOETE PARFUMS? SPREKEN DEZE GEUREN VAN PEPE JEANS JOU AAN?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat gesponsorde producten.

9 Comments

 1. Prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik vind zowel verpakking als geur inderdaad voor jonge dames. Ben zelf meer van de “klassiekere” verpakkingen. Zoete geuren met fruit etc. spreken mij niet aan althans niet in een eau de toilette/parfum. Wel voor producten onder de douche. De herengeur ken ik wel die kocht ik eind februari al voor mijn broer die de geur voor zijn verjaardag wilde hebben. Vond ik een vreemde keuze omdat hij normaal Antaeus van Chanel gebruikt. Hij is er nog steeds enthousiast over. Er was destijds overigens een cadeaudoos te koop met een douchegel en een after shave.

  1. Christiana says:

   Ik lees inderdaad bijna overal positieve reviews over de Pepe jeans Cocktail edition EDT for him, deze is natuurlijk ook wel een stuk minder uitgesproken;-)

 2. Wauw, wat een prachtige flacon inderdaad en vooral wát een prachtige foto’s heb je ervan gemaakt! Beide geuren klinken heerlijk en eigenlijk zou ik ze alleen al vanwege het prachtige flesje leuk vinden om cadeau te geven. Zo leuk!

 3. prachtige foto’s, echt genieten! Leuk om te zien hoeveel moeite erin is gestoken. Ik heb ze zelf mee naar het zwembad meegenomen voor de foto’s. Af en toe zie je wel mensen kijken van wat is die nu weer aan het doen haha.
  On topic: ik ben het met je eens dat de dames geur behoorlijk zoet is, maar voor mij niet té zoet. Ik houd niet van hele zoete geuren (denk bv aan Snowfairy van Lush, die ken je denk ik wel, die is me echt te zoet) maar voor mij -en dat is natuurlijk heel persoonlijk- is deze geur niet te zoet maar precies goed voor de zomer. De mannen geuren van Pepe Jeans vallen hier ook erg in de smaak. Vind ik ook geen typische zomergeuren.

  1. Christiana says:

   Haha, oh echt Deb, wat hebben we gelachen! Ik had speciaal voor de gelegenheid twee glazen en rosé meegebracht. Ik dacht nog; als die glazen maar niet omvallen bij een wat grotere golf. En ik had het nog niet gedacht of hoppa, daar ging de eerste al om. Ik had niet genoeg rosé bij me om het glas opnieuw te vullen, je ziet dus maar 1 glas op de foto’s;-) Tussendoor moesten we ook opschieten want de zon begon al aardig te zakken. Uiteindelijk zijn we echt enorm blij met de foto’s. Ach, wij hebben ook al zoveel rare blikken gehad in de afgelopen jaren. Je wilt niet weten wat we ook allemaal meeslepen op zo’n dag. Die avond ook liepen er mensen langs en die zeiden; Zo zo, jullie nemen wel veel mee voor een dagje strand…Daarna merkten ze heel snugger op dat we aan het fotograferen waren. We kijken elkaar dan alleen maar aan en moeten dan heel hard lachen als de mensen weer voorbij zijn. Ik blijf het zo leuk vinden om bezig te zijn met foto’s, nog steeds een van de leukste dingen aan het bloggen wat mij betreft.

 4. Wat een prachtige foto’s! En inderdaad: de prachtigste flacons die ik gezien heb dit jaar!

  1. Christiana says:

   Gaaf zijn ze hè, heel origineel;-)

 5. Natascha - Beautyopinie says:

  Mijn dagelijkse parfum mag ook wel iets minder zoet zijn haha maar ik vind deze voor af en toe wel lekker! Maar stiekem heeft vooral de flacon mijn hart gestolen! De herengeur is hier trouwens ook erg favoriet, m’n vriend draagt hem graag.

 6. Heerlijk, ik hou natuurlijk van zoet en die flesjes, wat zijn ze leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.