Hugo Boss The scent is een super vrouwelijk, verleidelijk, romantisch en lief parfum. Het is een absolute meisjes-meisjes geur.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hugo Boss The scent for her EDT

(Verkrijgbaar via Parfumania | 50 ml. voor € 56,95)

De woorden die Hugo Boss zelf gebruikt om The scent for her te beschrijven zijn vrouwelijke elegantie en verleidelijkheid. En daar kan ik me hélemaal in vinden. Ik vind het een typische Boss geur, en ondertussen heb ik er dus inderdaad aardig wat mogen ruiken. De flacon is erg strak, maar absoluut niet saai, standaard of gewoontjes. De look, en daarmee dus het feit dat zowel de flacon als de dop zelf zowel vierkant als rond zijn vind ik ontzettend goed bij de geur zelf passen. De geur heeft namelijk ook verschillende gezichten. Hugo Boss The scent for her opent vrij zoet en bloemig met perzik en freesia. Het is erg leuk dat je de perzik er ontzettend goed uit kan halen. Zelfs wanneer je het niet weet. Maar laat je hierdoor zeker niet misleiden, want uiteindelijk is The scent geen typische zoete, en al helemaal geen overdreven fruitige geur. Het hart bestaat uit osmanthus en daarmee wordt de geur al wat geraffineerder en warmer. De basisnoot echter, is wat mij betreft hetgeen wat deze geur zo ontzettend speciaal maakt, dit is namelijk cacao. Het is dus de cacao die The scent warmer en een tikkeltje voller maakt, maar evengoed blijft de geur super vrouwelijk en bovenal heel goed draagbaar. Dit is wat mij betreft een typische geur die je wellicht niet voor een ‘speciale’ gelegenheid zou bewaren, maar wel een normaal moment net een tikkeltje (extra) bijzonder maakt. The scent is super vrouwelijk, verleidelijk, romantisch en lief. Het is een absolute meisjes-meisjes geur.

BEN JIJ AL BEKEND MET DE PARFUMS VAN HUGO BOSS?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product. 

1 Comment

  1. Wat een prachtige foto’s! Ik denk dat de geur voor mijzelf net een tikkeltje te zoet zal zijn, al heb je me met je mooie foto’s wel heel nieuwsgierig gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.