Estee Lauder Bronze goddess geeft je dat instant vakantie-gevoel, maar dan wel zo’n vakantie op een luxe cruise, met een heel grote zonnebril op je neus.

Beware

Estee Lauder Bronze goddess EDP

(Verkrijgbaar via Notino | 100 ml. voor € 80)

Hoewel ik regelmatig online shop voor cosmetica, is er één product wat ik nooit online koop, en dat is parfum. Dat wil zeggen, een parfum waarvan ik niet weet hoe deze ruikt. Toch heb ik een keer een uitzondering gemaakt en dat was voor deze Estee Lauder Bronze goddess EDP. Ik was namelijk voor de zomer heel specifiek op zoek naar een geur met tiare bloemen. Ik vind dat één van de meest zomerse geuren die je maar bedenken kunt en deze parfum had het dus. Toen mijn bestelling eenmaal gearriveerd was, kon ik niet wachten om de geur te ruiken en ik ben absoluut niet teleurgesteld. Ik vind hem echt heerlijk. De flacon is natuurlijk een plaatje. Bepaalde merken stralen altijd luxe door eenvoud uit. Chanel is zo’n merk, en Estee Lauder wat mij betreft ook. Het gaat om een vrij zware flacon. De flacon zelf is transparant, maar de parfum straalt een gouden gloed uit, wat natuurlijk weer heel goed past bij de naam van de geur. Leuk detail is het turquoise randje onderaan de dop, die waarschijnlijk symbool staat voor de zee. De Estee Lauder Bronze goddess EDP is wat mij betreft dan ook de ultieme zomerparfum. Eigenlijk moet ik zeggen; de ultieme lúxe zomerparfum. De geur opent met amber, kokosmelk, sandelhout, vanille, vetiver en mirre. Het hart van de geur wordt gevormd door fruitige mandarijn, siciliaanse bergamot, citroen en appelsien en de basis bestaat uit tiare bloemen, jasmijn, magnolia blaadjes, oranjebloesem en lavendel. In het begin is de geur een tikkeltje fruitig, later ga je de tiare bloemen en kokos echt goed ruiken. De meesten van jullie zullen wel weten hoe tiare bloemen ruiken. Estee Lauder doet het echter wel op een heel sensuele, maar bovenal ook luxe manier. Het is een, zoals ik het altijd noem, echt ‘goede’ geur. Heel vol, puur en echt. Nergens te opdringerig of te overheersend, maar wel goed aanwezig. Dit is een geur die doet denken aan vakantie. Maar dan een vakantie vanuit een strandstoel op een cruiseschip, een blauw / wit gestreepte strandhoed op je hoofd en een nog grotere zonnebril op je neus, en het uitzicht op een turquoise-blauwe zee, eventueel nog een palmboom erbij. Je snapt het wel; Estee Lauder Bronze goddess ruikt luxe en voelt luxe. Een absolute aanrader, ik ben er gek op!

BEN JIJ AL BEKEND MET DE PARFUMS VAN ESTEE LAUDER?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved.

4 Comments

  1. Zelf ben ik nog niet bekend met de geuren van Estée Lauder, misschien maar eens verandering in brengen. Deze geur lijkt me heerlijk vooral vanwege de combinatie van kokos en tiaré bloemen. Vanwege alleen al de prijs zou ik ‘em sowieso voor de zekerheid eerst in de winkel willen ruiken. Ik ga eens kijken in welke fysieke winkel ie verkocht wordt.

    1. Christiana says:

      Snap ik helemaal, ik doe dat normaal gesproken dus ook niet. Ik ben vooral altijd gek op producten met de geur van tiare. Ik had in al diverse filialen van Douglas gekeken, maar nergens hadden ze deze geur, ook niet in het vrij grote filiaal in Hoog Catharijne in Utrecht. Ik heb hem dus echt op de gok besteld maar gelukkig werd ik niet teleurgesteld;-)

  2. Nee, ik heb nog nooit een geur van Estee Lauder geprobeerd, maar deze geur spreekt me zeker aan. Ik hou wel van kokos 🙂

  3. Ik heb wel eens een parfum van Estee Lauder geroken en die vond ik toen niet zo fijn. Alleen geen idee meer welke dat was…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.