Helemaal blij ben ik, met mijn nieuwe Mango rode wollen jas. En in feite is rood helemaal geen moeilijke kleur om te combineren.

Beware

Mango rode wollen jas

Geloof het of niet, maar ik heb erg weinig geshopt het afgelopen jaar. Vanwege het grote C-woord was er bar weinig te doen qua uitjes en feestjes en als ik moet kiezen tussen shoppen met een mondkapje op of niet shoppen, dan shop ik dus gewoon liever niet. Online winkelen doe ik natuurlijk wel, maar vind ik niet met alles even handig. Omdat Sketch mijn handschoenen laatst te pakken had gekregen, moest ik wel echt nieuwe handschoenen hebben. Ik had online leuke gezien bij Mango en omdat ik daar laatst toch in de buurt was, besloot ik even gauw naar binnen te gaan. Ik was heel gericht op zoek naar de handschoenen, tot ik op weg daarnaartoe dus langs deze Mango rode wollen jas liep. En ja, die riep mijn naam! Ik ben de laatste tijd wat ingetogener geworden als het gaat om kleding. Ik hou nog steeds van kleur, maar ik probeer wat minder prints te kopen. Wat tijdlozere dingen waar ik minder gauw op uitgekeken ben. Rood is op zich helemaal niet een favoriete kleur van mij. Ik draag wel praktisch altijd rode nagellak en heel graag ook rode lipstick, maar ik heb geen enkel rood kledingstuk in mijn kledingkast. En toch was het de kleur die me zo aantrok. Het model is ook top wanneer je net zoals ik een appelfiguur heb. Strakke modellen kan ik niet hebben, maar dit model loopt enigszins in een A-lijn uit naar beneden. Verder heeft de jas grote knopen en (heel fijn!) heerlijk diepe zakken. Het is een wollen jas en hij is tamelijk warm, alhoewel ik hem voor de temperaturen nu niet warm genoeg vind. Omdat ik verder alleen jassen met van die grote fake fur kragen heb, heb ik eigenlijk helemaal gaan shawl. Daar ben ik dus wel voor aan het kijken, want met een grote warme shawl lijkt deze Mango rode wollen jas me ook een prima jas voor nu. Ik zag online dat deze jas er ook in het zwart is, mocht rood nu echt niet je ding zijn! Rood combineren is trouwens niet moeilijk, vooral niet omdat het hier gaat om een effen kleur. Ik vind hem erg leuk met mijn roze tas van Kate Spade, maar draag er ook graag mijn zwarte tassen of mijn beige tas van Isabel Bernard bij.

mango rode wollen jas

mango rode wollen jas

mango rode wollen jas

Mango rode wollen jas

mango rode wollen jas combineren

ZOU EEN RODE JAS IETS VOOR JOU ZIJN?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved.

8 Comments

 1. Natascha - Beautyopinie says:

  Jaaaa prachtig! Ik ben gek op die klassieke look van jou 🙂

 2. Rood staat mij niet zo, maar jou staat het prachtig. Een heel mooi model heeft je jas ook trouwens.

 3. Je staat echt geweldig met rood! En ja die jas is ook echt iets voor mij, prachtig!😍

 4. Ik had een prachtige rode jas en ik mis hem, maar hij was me uiteindelijk te groot. Helaas kan ik geen wol dragen dus ik zoek elke winter weer naar een rode jas die niet van wol gemaakt is. Ik heb er nu twee, maar dat zijn van die gevulde jassen Ook lekker warm. Maar oh. Wat mis ik mijn jas.
  En oh, hij staat je zo leuk 🙂 Het is je gegund en dat je er maar lang van mag genieten! (Draag er eens een muts bij :)) … en ben je heel erg tegen jasjes voor honden? Want mijn chihuahua heeft ook een rode winterjas en we zijn daarmee echt matchy-matchy!

  1. Christiana says:

   Lief! Ja, mutsjes draag ik ook zeker, praktisch elke dag eigenlijk. Truitjes en jasjes voor Sketch vind ik juist super leuk, op dit moment heeft ze eigenlijk alleen een rood kerstjasje, die zou inderdaad wel heel mooi bij deze jas staan;-)

 5. Absoluut, hartstikke mooie kleur!

 6. Prachtige jas! Staat je heel mooi. Ik hou ook van deze stijl. Ik heb al eens een rode jas gehad, maar ik vond de kleur toch niet zo mooi bij mijn teint staan.

 7. Staat je geweldig! Grappig dat je voor handschoenen gaat kijken en met een jas naar buiten komt. Ik heb ook aan een rode jas gedacht, maar Koningsblauw vind ik ook erg mooi. Ik heb er nog niet echt voor gekeken, maar als een jas met zo’n kleur op mijn pad kom, ga ik ‘em zeker even passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.