Just a typical friday. Hanging out with some friends.

Passie voor je blog

Wanneer je mijn Instastories eventjes geleden gevolgd hebt, is het je vast niet ontgaan dat ik een wáánzinnige dag heb gehad bij Lianne Tio Luxury in Rotterdam. Daar zul je binnenkort nog veel meer over kunnen lezen, maar vandaag alvast wat toffe behind-the-scenes beelden. Als er iets is wat ik echt heb ‘geleerd’ in al die jaren dat ik nu een blog heb, is dat bijzondere dingen niet zozeer vanzelf op je pad komen (ha!), maar dat het vaak een combinatie is van initiatieven tonen, dingen ‘durven’ doen, (heel!) hard werken, doorzetten en vooral iets doen met álle passie die je maar in je hebt. Zo is het bij mij ook met bloggen. Ik blog inmiddels al jaren en om me heen merk ik volop dat de blogwereld aan het veranderen is. Eigenlijk niet meer dan logisch, want zeker wanneer je net zoals ik al lang blogt, ben je op dit moment gewoon niet meer de persoon die je was toen je je blog startte. Je interesses veranderen, en daarmee ook de dingen waar je over schrijft; je content dus. Ik ben natuurlijk als beautyblogger gestart, maar ik begon vorig jaar te merken dat ik meer wilde dan ‘alleen maar’ schrijven over beauty. Ik wilde meer met fashion gaan doen, maar dan wel meteen ‘goed’. Als ik dan met regelmaat outfits wilde gaan plaatsen, dan wilde ik dat dat echt mooie artikelen zouden zijn en wie kon ik als fotografe nu beter vragen dan de fotografe die onze bruiloft in Nederland zo prachtig had vastgelegd? Gelukkig voor mij was Erica na een eerste brainstormsessie eind vorig jaar net zo enthousiast als ikzelf en hebben we er inmiddels al een paar fantastisch leuke shoots op zitten met heel toffe resultaten.

Roxanne van Knipoog haarstyling & visagie

En bij een styled shoot horen natuurlijk niet alleen maar mooie outfits, maar ook een mooie look. En er was niemand die ik daar beter voor kon vragen dan Roxanne, die, jawel; mijn haar en make-up voor onze Nederlandse bruiloft zo prachtig gedaan had! Ook zij was direct enthousiast en hier zie je ons samen ‘in actie’. Roxanne is een groot talent, super creatief en goed in haar vak, maar zonder dat ze de wensen van haar klanten, in dit geval ik dus, uit het oog verliest. Ze luistert goed naar wat ik wil en kijkt ook goed wat bij mij past en het is elke keer weer een leuke verrassing wanneer ik na twee uurtjes bij haar in de stoel voor het eerst weer in de spiegel kijk!

Lianne Tio Luxury in Rotterdam

En dan, terug naar de locatie van deze geweldige dag! Zoals ik net al vertelde; successen op je blog komen wat mij betreft uit een combinatie van doorzettingsvermogen, initiatieven nemen en passie hebben voor wat je doet. Toen ik nog niet zo lang blogde, fotografeerde ik bijzondere winkels voor mijn shopping-rubriek. Eén van die winkels was Lianne Tio in Rotterdam. Inderdaad; toen was het nog ‘Lianne Tio’. Lianne had een prachtige boutique met niche parfums en niemand is ooit zo dankbaar en blij geweest met een fotorapportage op mijn blog zoals zij. Ik heb haar voor altijd in mijn blog-hart gesloten. Vlak na de zomer in 2018 werd ik benaderd door een dame die de PR verzorgde voor het nieuwe concept van Lianne Tio. Lianne Tio kreeg vorig jaar zomer namelijk een complete restyling en breidde het assortiment uit met juwelen en accessoires en werd Lianne Tio Luxury. Ik voelde me erg vereerd dat ik aanwezig mocht zijn bij de offciele opening van hun nieuwe winkel en met veel plezier publiceerde ik daar vorig jaar een uitgebreid artikel over. Aan de hand daarvan werd ik door Lianne Tio Luxury opniéuw uitgenodigd voor een uitgebreide rondleiding in november vorig jaar. Ook dat was weer een enorm speciale dag en ik ben letterlijk uren in de winkel geweest en we hebben honderduit gekletst. Frans, een van de juwelen-experts, vertelde dat iedereen bij LTL zo geroerd was door mijn enthousiaste blog en dat dat ook was wat ze zochten in een samenwerking. In de blogwereld anno nu draait het wat mij betreft te veel om cijfertjes, en ja, geld. (Te) veel pr-bureaus en merken staren zich blind op aantallen en volgers en zien daarbij mooie en vooral oprechte content die recht uit het hart komt over het hoofd. De manier waarop ik schreef sprak hen juist zo aan, omdat het vanuit mijn hart komt. Een mooier compliment heb ik in al die jaren niet gekregen en ik zag een mooie ‘opening’. Omdat ik toen al bezig was met de plannen voor de fashionshoots met Erica, maar er nog niets concreet was, stelde ik al voor aan Frans om wellicht in het nieuwe jaar (2019 dus) ‘iets’ samen te gaan doen. En zo geschiedde.

Frans en Agnieszka

Twee weken geleden was het dan zover. Ik zou samen met fotografe Erica en visagiste Roxanne naar Lianne Tio luxury in Rotterdam gaan. Andre ging mee voor de gezelligheid, die lieverd van me. Ik zou zelf outfits verzorgen en deze zouden helemaal worden gestyled in de winkel. En het was…amazing! Hierboven zie je Frans en Agnieszka. Zij hebben de outfits helemaal gecomplementeerd met de meest waanzinnige juwelen en accessoires die ik letterlijk ooit gedragen heb. Zij hebben zoveel liefde en zoveel passie voor hun vak en daar raakten wij dan weer helemaal excited over! De outfits die ik draag komen trouwens allemaal, op één na, uit de lente collectie van Noa Noa, die ga ik je natuurlijk ook nog uitgebreid laten zien.

Hilton Rotterdam

En over het openen van deuren? Bepaalde deuren gingen op deze bijzondere dag dus létterlijk voor ons open. Frans contacteerde een kennis van het Hilton hotel in Rotterdam, dat overigens op een steenworp afstand ligt van LTL, of we daar wellicht ‘even mochten shooten’. Nou, dat vonden zij ook hartstikke leuk. Helemaal bepakt en bezakt met outfits, tassen, juwelen en zonnebrillen vertrokken we met z’n allen richting het Hilton. Hier zie je ons in de Presidential suite, met een waanzinnig uitzicht over Rotterdam waar we uiteraard goed gebruik gemaakt van hebben. Dit is een leuke Behind the scènes shot van de derde outfit van die dag. Kijk me eens shinen. Roxanne ziet er op toe dat mijn mooie kapsel ook daadwerkelijk mooi blijft!

Lianne Tio Luxury parelketting met Tahiti parels, zuidzee parels en Ming parels

BEN JE AL BENIEUWD NAAR DE RESULTATEN VAN DE SHOOT? WORDT UITERAARD VERVOLGD…

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. Knipoog hairstyling & visagie, haar en make-up. All rights reserved. In samenwerking met Noa Noa Utrecht, Lianne Tio Luxury en Hilton Rotterdam.

8 Comments

 1. Wat een geweldige foto’s!! Supertof om dit zo te zien, achter de schermen. Ik ben heel benieuwd naar de foto’s!! 😍😍

 2. Wat een prachtige foto’s! En je hebt helemaal gelijk, ik wil geleidelijk ook meer dan alleen maar cosmetica op mijn blog gaan behandelen. Of dat nu interieur is of fashion, ik vind het leuk om mijn grenzen te verleggen. Een nieuwe uitdaging.
  Inderdaad jammer dat cijfers tegenwoordig de dienst uitmaken, en ik hou van dit soort posts die duidelijk vanuit je hart en enthousiasme gemaakt zijn.
  Ik snap precies wat je bedoeld. Als je fijne mensen hebt waarmee je samen kan werken en er is een wederzijdse gun factor, dan is dat zoveel leuker en het geeft je ook meer energie. En dat straal je ook uit!
  Heerlijk om zo “aangekleed” te worden, ik vond dat bij figuraties ook altijd zo tof.
  De jurk, de sieraden, de make-up (prachtig!) maken het plaatje compleet. En natuurlijk jouw prachtige uitstraling, super mooi!

 3. Wauw wat ontzettend, ontzettend gaaf! Zo leuk dit soort samenwerkingen die vanuit passie ontstaan. En ik kan me helemaal vinden in wat je zegt over het bloggen, het is gewoon heerlijk om je hart te volgen.

 4. Natascha - Beautyopinie says:

  Wauw wat gaaf Christiana! De foto’s zijn ook prachtig, die passie straal je uit.

 5. Wat een prachtige foto’s zeg, heel mooi!

 6. Echt prachtig ziet dit er uit hoor, wow! Ben je gelijk gaan volgen op Insta trouwens, dat deed ik nog niet 🙂

 7. Hele mooie foto’s (je ziet er prachtig uit!!) en super leuk dat deze samenwerking op je pad is gekomen. Zo leuk dat er bedrijven zijn die passie, toewijding en gedrevenheid waarderen en zich niet blind staren op cijfertjes en dat “hard work pays off”😊.

 8. Ik vind het zo ontzettend tof voor je en het past zo goed bij je! De foto’s zijn ook prachtig, maar volgens mij val ik inmiddels een beetje in herhaling haha x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.