Trouwplannen? Niet alleen met zijn trouwpak, maar ook met deze mooie accessoires voor de bruidegom kan je aanstaande zijn stijl extra benadrukken.

Parfum voor de bruidegom

Hebben jullie trouwplannen? Dan heb jij waarschijnlijk je hele outfit al bij elkaar gezocht, in ieder geval in gedachten. Maar vergeet ook vooral je aanstaande niet. Naast een trouwpak kan hij namelijk ook op diverse manieren zijn eigen stijl benadrukken met mooie accessoires voor de bruidegom. Het leuke hieraan is dat het allemaal accessoires zijn die hij na jullie grote dag ook gewoon nog kan dragen en gebruiken. En dan zijn het ook nog eens allemaal inspirerende cadeau-ideetjes! Wellicht leuk voor straks onder de kerstboom? Jij bent waarschijnlijk al tijden bezig met het uitzoeken van jouw trouwparfum, maar een parfum voor hem is natuurlijk net zo belangrijk. Zelf droeg ik Dior Absolutely blooming op onze bruiloft en Andre droeg Guerlain L’Homme ideal. We hebben onze trouwparfum allebei nog steeds en het is nog steeds elke keer weer genieten van die speciale geuren waar we zo veel magische herinneringen aan hebben.

Sokken zijn leuke accessoires voor de bruidegom

Een bruidegom zal waarschijnlijk in de eerste plaats met zijn trouwpak bezig zijn, maar sokken zijn toch toch ook echt belangrijke accessoires voor de bruidegom die niet vergeten mogen worden. Vooral omdat sokken onder een trouwpak toch vaker zichtbaar zijn dan je denkt. Als je aanstaande voor een gekleurd trouwpak gaat, zoals een blauw of een bruin trouwpak, dan kan het best lastig zijn om sokken in exact dezelfde kleur te vinden. Het kan dan ook leuk zijn om juist voor een contrasterende kleur te gaan.

stijlvolle accessoires voor de bruidegom

Horloge, manchetknopen of een riem

Naast dé ring mag een horloge eigenlijk ook niet ontbreken op het lijstje met accessoires voor de bruidegom. Wat voor smaak je aanstaande ook heeft en in welke stijl jullie bruiloft ook gaat zijn, er is altijd een mooi horloge te vinden wat als prachtige herinnering kan dienen aan jullie speciale dag. En wist je dat je een horloge ook kunt laten graveren? Met mooie manchetknopen maakt je aanstaande zijn trouwpak helemaal af. Manchetknopen vervullen niet alleen een functie, het zijn ook nog eens echt heel mooie accessoires voor de bruidegom. Je kunt ze zien als losse knopen die hij kan dragen aan de dubbele manchetten van zijn overhemd. Manchetknopen houden de manchetten op stijlvolle wijze bij elkaar. Draagt je aanstaande een jasje op de grote dag? Ook dan kan hij manchetknopen dragen, want ze komen onder de mouw van het pak uit. Het is trouwens wel van belang dat je kiest voor een overhemd dat geschikt is voor manchetknopen. Deze overhemden kun je herkennen aan het feit dat ze geen knoopje hebben bij de mouw. Net zoals het geval is bij manchetknopen, vervult een riem ook zowel een praktische als een esthetische rol. Het is bijvoorbeeld tof om de riem te laten matchen met de schoenen, maar ook kan het juist leuk zijn om voor een contrasterende kleur te gaan, zoals je ook met de sokken kan doen.

WELKE ACCESSOIRES ZOU JIJ LEUK VINDEN ALS EEN CADEAU AAN JE VRIEND, AANSTAANDE OF MAN?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

5 Comments

 1. Ik vind het altijd erg leuk om een parfum cadeau te doen aan mijn vriend. Gelukkig heb ik iedere keer raak geschoten, dus dan blijft het ook leuk om te geven. 😉

  1. Christiana says:

   Dat is inderdaad wel fijn;-) Het valt natuurlijk een beetje tegen als je cadeautjes voor mensen koopt die niet in de smaak vallen / nooit gebruikt worden! En van een parfum voor je vriend heb je eigenlijk zelf ook nog plezier. Ik vind het altijd heerlijk als Andre een lekker parfum draagt, en het is helemaal leuk als het dan een parfum is die ik hem gegeven heb;-)

 2. Mooie tips. Ik geef graag een parfum cadeau omdat een geur ook een mooie herinnering is aan de gelegenheid. En ik weet precies welke parfums goed zijn 🙂

  1. Christiana says:

   Ik heb ook best veel herinneringen aan bepaalde geuren, vooral aan mijn trouwparfum natuurlijk:-)

 3. Prachtig vind ik mannen in pak altijd, en manchetknopen maken alles echt compleet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.