Op mijn lijstje met musthave beautyaccessoires mag een make-up spiegel natuurlijk niet ontbreken. Maar déze spullen zijn ook handig voor in je badkamer.

Beware

Een spiegel is een musthave beautyaccessoire

Wat mij betreft hoort de make-up spiegel met stip op nummer één op het lijstje met musthave beautyaccessoires. Het leuke van spiegels is dat ze niet alleen handig (eigenlijk zelfs essentieel) zijn, maar juist omdat je ze in alle soorten en maten hebt, kunnen ze esthetisch gezien ook echt een aanwinst zijn in je badkamer of op je kaptafel. De spiegel die voor mij echt onmisbaar is, is er eentje met led verlichting. Ik heb er eentje die je aan de grote badkamerspiegel kunt ‘plakken’, en hij is niet alleen vergrotend, er zit dus ook een led-lampje in. Ideaal in de herfst en winter wanneer je vroeg in de ochtend als het nog donker is, je make-up wilt aanbrengen. Het vergrotende effect vind ik dan weer handig voor tijdens het epileren.

Een toilettas

Ik heb dus ‘iets’ met tassen. Niet alleen met gewone tassen, maar dus ook met toilettassen. Ik heb sowieso altijd een toilettas met mijn dagelijkse make-up en musthave beautyaccessoires in de badkamer staan. Mijn dagelijkse make-up routine is eigenlijk vrij eenvoudig en ik gebruik vrijwel altijd dezelfde producten; foundation, concealer, wenkbrauwpoeder, mascara en blusher. Hierin zitten ook een paar make-up kwasten en mijn Tweezerman pincet. Juist omdat ik eigenlijk maar weinig producten heb die ik echt dagelijks gebruik, vind ik een toilettas ook zo handig, want ik heb elke ochtend alleen maar dat tasje nodig. In mijn handtas zit weer een aparte toilettas, en daarin heb ik dan in ieder geval diverse lipsticks, een kleine make-up spiegel, desinfecterende lotion, haarspulletjes en handcrème.

Een pincet

Ik noemde het pincet natuurlijk net al! Ook een pincet is voor mij een musthave beautyaccessoire. Al zolang ik me kan herinneren laat ik eens in de zoveel tijd mijn wenkbrauwen harsen bij de schoonheidsspecialiste. ‘Vroeger’ gebruikte ik nog wel eens harsstrips van de drogist, maar in feite werken koude harsstrips eignelijk helemaal niet zo goed. Tussen de behandelingen door werk ik mijn wenkbrauwen dan altijd bij met een pincet. Ik heb al jaren lang een Tweezerman. Die is dan wellicht wel iets duurder in aanschaf, maar het is wat mij betreft het beste pincet ooit.

Musthave beautyaccessoires voor het haar

Naast goede spiegels en toilettasjes horen haaraccessoires voor mij ook op het lijstje met musthave beautyaccessoires. Hoewel ik mijzelf altijd best georganiseerd vind, kon ik laatst nergens meer een haarelastiek vinden. Regelrechte horror! Omdat ik zulk dun haar heb, is een elastiek voor mij essentieel. Wanneer ik mijn haar bij elkaar bind in een staart, lijkt het in ieder geval nog wat! Om mijn staart wat op te vrolijken, bind ik er daarna vaak nog een scrunchie omheen. Ook haarklemmen vind ik altijd handig, net als een haarband. Het reinigen van mijn huid vind ik altijd super belangrijk. Omdat ik altijd in de ochtend douche, reinig ik mijn huid in de avond dus altijd bij de wastafel. Met een haarband houd ik mijn haar altijd goed uit mijn gezicht.

WAT ZIJN JOUW MUSTHAVE BEAUTYACCESSOIRES?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

3 Comments

  1. Natascha - Beautyopinie says:

    Een goede spiegel! Dat is voor mij inderdaad ook een musthave 🙂 En hoe ouder ik word, hoe belangrijker haha. Met verlichting 😉

  2. Eigenlijk precies jouw musthaves! Zeker die spiegel. Ik neem zelfs een spiegeltje met ingebouwde lamp mee op vakantie, want in hotels zijn ze meestal vreselijk qua belichting.

  3. Ik heb alles in mijn slaapkamer, zoals je gezien hebt is onze badkamer te klein om alles kwijt te kunnen. (wat een super leuke reactie van jou, bedankt!). Ik vrees dat het dan snel rommelig in de badkamer wordt. Wij willen hem zo leeg mogelijk houden (als dat lukt!)
    Ik heb ook een tweezerman, inderdaad een super goed pincet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.