Goed. Ik ga jullie hier eens even ontzéttend uit de droom helpen. Ik ben dus namelijk totáál niet romantisch.

Romantisch

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Mijn lief is hier in huis de gene die kaarten vol kussen stuurt (of ze onder mijn kussen legt), romantische verrassing tripjes naar hotels boekt, het hele huis vol kaarsen zet (of nou ja, in ieder geval de héle woonkamer dan. Maar we hebben best een heel grote woonkamer. Dus dat waren écht heel veel kaarsen) en de taarten bakt (die eet ik wel op trouwens, dat dan weer wel). Zeven jaar samen en hij weet me nog steeds te verrassen. Zó goed.

Geen optie

Weet je wat het punt is. Het is niet dat ik niet mijn best doe. Neem vorig jaar. Toen werd mijn lief veertig. Dus ik wilde iets leuks in de woonkamer ophangen en dat had ik écht ruim van tevoren bedacht. Je kunt dus tegenwoordig bij HEMA van die leuke heliumballonen kopen in de vorm van letters en cijfers. Want gewone slingers vind ik er altijd hartstikke goedkoop uitzien. Dus ik wilde iets in de trant doen van ‘Andre 40’ of ‘Hoera Andre’. Kon ik toch verdorie die A nérgens meer krijgen. Niét te geloven. Ik wéét niet hoeveel winkels ik ben afgesjokt, steeds maar chagrijniger en chagrijniger en…Afijn. Je snapt het. Wat moest ik dan? ‘Ndre’ of ‘Hoer’ (#sorry) was natuurlijk geen optie. Uiteindelijk heb ik dus maar alleen de cijfers 40 gedaan, bij het gewone cadeau uiteraard. Ik heb hem natuurlijk niet afgescheept met alleen maar die twee ballonnen. Lang verhaal kort. Ik ga een aantal cadeaus delen die je altijd wel érgens kunt vinden en die altijd goed zijn. Ook als je niet zo creatief (of romantisch) bent.

Leuke cadeau ideeën zijn bijvoorbeeld gadgets

Maakt niet uit wat. Speakers, kabels, opladers, koptelefoons, splitters, tabletkussens, tablethouders, wollen handschoenen met bluetooth functie (die bestáán!) (Bijna) alles met een draad is ook goed.

Geef een foto (van jezelf) cadeau

In het kader van: veel blijer dan met jou kan hij immers niet worden. (Als het goed is dan). Kies een mooie foto van jullie twee of laat een écht mooie maken van jezelf en stop die in een lijstje. Of laat hem afdrukken via fotoopaluminium.

Spiegeltje, spiegeltje…

Jij wil niét weten hoéveel potjes er hier in de badkamer staan die niét van mij zijn. Alhoewel. De meesten wáren dus misschien wel ooit van mij, want man, er komt hier nogal wat binnen (voor de site natuurlijk)  als het gaat om douchegels, crème’s, maskertjes, ja, zelfs tandpasta. En zo’n beetje alles wat ik dus niks vind, dump ik bij mijn liefste in de la. Maar het is natuurlijk ook wel eens leuk om gewoon zélf iets liefs te kopen, een heerlijk parfum bijvoorbeeld.

Alles wat hij aan, om, of op kan doen

Het is absoluut niet zo dat mijn lief geen smaak heeft. Integendeel. Hij heeft meer schoenen dan ik, serieus! Maar is het niet ontzéttend leuk om hem iets te zien dragen wat jij hebt uitgezocht? Ik kan daar dus in ieder geval helemaal gelukkig van worden. Maar dan moet je wel zijn smaak goed kennen natuurlijk. Denk aan: Een trui (die jij vervolgens een keer stiekem uit de kast kunt jatten zodat jij hem dan uitéindelijk vaker hebt gedragen dan hij), maar ook een stropdas, een muts of een mooie shawl zijn leuk. Een portemonnee is ook altijd een goed idee. Ik kocht voor zijn vorige verjaardag (dus het jaar vóór dat debacle met die ballonnen) een portemonnee, en die heeft ‘ie nog steeds.

Doe dit maar niet

Zijn dit allemaal leuke cadeaus of zijn dit leuke cadeaus? Ik heb ook nog wel wat tips voor de mannen die dit lezen. Alles in de vorm van gadgets, foto’s, crème’pjes, kleding en accessoires (Kate Spade, ik noem zomaar even wat) vinden wij dames ook leuk. Dingen die wij niet willen zijn plastic rozen, anjers (want dat zijn filling flowers, en dat hád je kunnen weten als je SATC had meegekeken), pluchen beren die zo’n kitscherig rood hartje voor hun buik houden, eetbare lingerie (echt…), goedkope flessen parfum die naar toiletverfrisser ruiken of snoep in de vorm van harten. Of enig ander cadeau in de vorm van harten. Het enige hart dat wij willen? Dat van jou natuurlijk.

WAT GA JIJ DIT JAAR VOOR VALENTIJNSDAG KOPEN?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.