Mooi aan de muur.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Foto op canvas

Hoewel ik natuurlijk een ontzéttende material girl ben, zijn herinneringen eigenlijk wel het meest waardevol. Ik kan inténs genieten van het terugkijken van (vakantie)foto’s. Zodra ik thuis ben laat ik er dan ook altijd wat afdrukken om in lijstjes te stoppen. Nu kreeg ik op de eerste dag van onze vakantie in Madrid een mail met de vraag of ik bij Canvascompany een foto op canvas wilde laten afdrukken. Die beste meneer had natuurlijk geen béter tijdstip kunnen uitkiezen.

Hoe werkt het bestellen bij de Canvascompany?

Eigenlijk is het bestellen heel eenvoudig. Ik ging natuurlijk voor mijn favoriete vakantie-foto op canvas. De eerste stap in het proces is het uploaden van deze foto. Je kan uploaden vanaf de bestanden op je computer, maar je kan ook een foto vanaf Facebook of Instagram uploaden. Je kan kiezen uit diverse formaten. Het spreekt voor zich dat je foto wel van een bepaald formaat moet zijn. Wanneer ik foto’s maak, zijn ze standaard 4000 bij 2672 pixels. Wanneer ik deze foto’s upload naar de blog verklein ik ze uiteraard, omdat de pagina’s anders veel te langzaam zullen laden. Maar houdt er dus rekening mee dat je een groot formaat foto moet hebben

Wat zijn de opties voor je foto op canvas?

Er zijn aardig wat mogelijkheden om je foto op canvas bij Canvascompany.nl te personaliseren. Zo kies je natuurlijk eerst jouw formaat. Je kunt kiezen uit een framedikte van 2 cm. of 4 cm. Dan kies je vervolgens voor een staande of een liggende uitsnijding. Aangezien het bij om een staande foto ging, heb ik dus ook gekozen voor een staande uitsnijding.

Extra’s die je kan kiezen voor je foto op canvas

Dan kun je kiezen voor een ophangsysteem voor je foto op canvas. Dit kost € 3,47 extra. Ik heb dit gedaan, maar uiteindelijk heb ik het helemaal niet gebruikt. Ik had namelijk deze gallerywall al, en op de plek waar nu de foto op canvas hangt, hing nog een spijkertje van het schilderij dat er eerst hing. Ik heb hem daar gewoon aangehangen. Wat ik wel zou aanbevelen, is een ‘professionele’ controle van je foto. Dit kost € 1,95 extra, maar dan wordt je foto beoordeeld op het aantal pixels, de kleur, scherpte, uitsnede en het formaat. Je weet dan zeker dat jouw geüploade foto voldoet aan de eisen en dat het resultaat goed is. Dan kun je nog kiezen voor een lijst voor om je foto op canvas heen. Je hebt keuze uit een witte, zwarte of blanke lijst. De extra kosten hiervan zijn € 14. Tot slot zijn er fotobewerkingen om uit te kiezen. Zo kun je kiezen voor een fotocollage op canvas, je foto in zwart-wit met een kleuraccent of een zogenaamde ‘pop-art’ bewerking.

Mijn foto op canvas

Ik heb gekozen voor een formaat van 40 bij 30 cm. De kosten hiervan zijn € 29,95. Mijn foto op canvas is 2 cm. dik. Ik ben énorm blij met het resultaat. Ik ben steeds weer even helemaal terug in Madrid wanneer ik er naar kijk. De kleuren zijn, zoals je ziet, mooi sprankelend en helder.

Hoe wordt je foto op canvas bezorgd?

Fijn is dat Canvascompany geen verzendkosten rekent. Wanneer je besteld hebt, ontvang je een mail waarin staat dat je ongeveer drie werkdagen moet wachten. Prima! Ik was dan ook écht aangenaam verrast toen de vólgende dag de bel echter al ging en de postbode met mijn foto op canvas voor de deur stond. Je foto is verpakt in bubbelfolie met een kartonnen ‘plaat’ die ietwat extra bescherming geeft. Het schilderij is super licht, maar wel heel stevig. Het canvas is ook super strak gespannen, het is gewoon vakwerk. Uitstekend. Ik vind het een aanrader.

WELKE FOTO ZOU JIJ WEL GRAAG OP CANVAS AF WILLEN LATEN DRUKKEN?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

6 Comments

 1. Wat een mooie foto van jullie!!

 2. Geen verzendkosten vind ik ideaal, vaak knap ik daar op af. Leuke foto heb je gekozen! Ik zag hem al op Instagram, goede keus!

  1. Christiana says:

   Ja, dit vind ik zelf ook prettig, geen ‘verrassingen’ tijdens het betalen. En de keus voor deze foto was al gauw gemaakt, ik ben er hélemaal blij mee!

 3. Dat ziet er heel leuk uit !

 4. Ik vind dit persoonlijk heel erg leuk, al ben ik toch niet helemaal van foto’s van mezelf aan de muur hangen haha. Trouwens, wat me nog veel meer opviel is die prachtige kleur op jullie muur. Dit is AMAZING in combinatie met goud. I love it!

  1. Christiana says:

   Ah ja, gaaf hè die kleur! Ik vind het inderdaad ook super mooi met goud gecombineerd, er zit een soort ‘werkje’ in dat behang dat ook een goudachtige gloed heeft;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.