Wil je geld besparen op je interieur? Dat kan zeker, maar bezuinig in ieder geval nooit op deze 4 dingen als je gaat klussen of verbouwen!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Verlichting

Eén van de stomste momenten in huis die je kunt hebben tijdens verhuizen of nog erger, tijdens een verbouwing, is dat er een bepaald punt komt dat je dus géén verlichting hebt. Dat de lampen nog niet hangen, dat je schemerlamp totaal onbereikbaar is door het hele ontzettend gevaarlijk opgestelde ensemble van dozen die in de weg staan en dat je dus of één kaarsje aan moet steken, of een bouwlamp aan moet doen. Weet jij iéts verschrikkelijkers en ongezelliger dan dat? Nee? Ik dus ook niet. Goede verlichting is echt een must om een ruimte snel gezelliger te maken.

Geld besparen op je interieur, bezuinig niet op raambekleding

Raambekleding valt dus ook in die gezelligheids-categorie, want een raam zonder bekleding ziet er dus gewoon ontzettend saai uit. Laat dus eens zo’n mannetje komen die de boel heel secuur voor je komt opmeten, want dat meteen is wel even een dingetje. Je wilt niet hebben dat je een vermogen aan je nieuwe gordijnen, vitrages of bijvoorbeeld aan een VELUX dakraam gordijn spendeert, en dat er dan iets te kort is.

Stuukwerk

Eén van de eerste dingen die wij in ons nieuwe huis hebben laten doen is een goede stukadoor regelen. Door ons hele huis zat namelijk van dat verschrikkelijke glasvezelbehang wat er ook nog eens aan alle kanten was afgekrabt door de poes van de vorige bewoner. Niet gezellig. Echt, ik zeg je dit, je kunt een fantastische bank kopen en daar een hele verzameling aan schitterende kussentjes op leggen, maar wanneer diezelfde bank voor een lelijke muur staat, ga je je daar aan irriteren. Mateloos.

De trap

Misschien is de trap niet iets wat nu altijd heel erg in het zicht is, maar het trapgat is wel een plek waar je continue doorheen loopt en die je op dié manier dan toch weer wel vaak ziet. Net zoals muren is een trap letterlijk een groot ‘ding’ in je huis.

GELD BESPAREN OP JE INTERIEUR, HOE DOE JIJ DAT?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.