Wil je graag een gekleurde bank kopen? Ik geef je 2 gouden tips waarmee je ervoor zorgt dat je nieuwe bank perfect in je interieur gaat passen.

Een gekleurde bank kopen bij Mister design

Hoewel we momenteel nog kunnen genieten van heerlijk nazomerweer, kunnen we er straks echt niet meer omheen; de herfst komt er aan. En dat betekent dat we weer meer binnen zullen zitten. Dit is dan ook het moment om eens rond te kijken in je huis. Is je interieur nog steeds naar je zin, of kan het wel een update gebruiken? Je kan voor kleine veranderingen gaan, zoals nieuwe kussens of een ander vloerkleed, maar je kunt deze herfst natuurlijk ook een wat groter object aanpakken. Een bank bijvoorbeeld is in veel gevallen een van de grootste en dus een van de meest in het oog springende meubels in je woonkamer. Je hebt hiermee dus twee opties; of je gaat voor een veilige, tijdloze kleur waarmee je makkelijk kunt combineren en waar alle soorten kleuren en accessoires bij passen, of je maakt van je bank een echte eyecatcher en je zoekt een exemplaar uit waar niemand meer om heen kan. Wat je ook maar wilt, echt toffe gekleurde design banken vind je volop bij Misterdesign. Het is zeker de moeite waard om eens rond te kijken in de webshop om alvast inspiratie op te doen voor je nieuwe bank. Maar hoe zorg je er nu voor dat je nieuwe gekleurde bank ook echt goed in je interieur past. Ik geef je twee gouden tips!

Ga je een gekleurde bank kopen? Werk met een kleurenpalet!

Wil je een gekleurde bank kopen, dan is het goed om te werken met een kleurenpalet. Dat kan op twee verschillende manieren. Wanneer je een heel nieuw interieur bij elkaar gaat shoppen, kun je dus met een nieuw en fris kleurenpalet starten. Wil je echt alleen een nieuwe bank kopen, dan is het slim om de kleur van je bank aan te passen aan de rest van je interieur, in dit geval de kleuren van je interieur. Een kleurenpalet kan in principe uit diverse kleuren bestaan, maar vaak is een combinatie van drie kleuren het makkelijkst. Het idee van zo’n kleurenpalet is natuurlijk dat je kleuren en / of nuances van die kleuren steeds laat terugkomen. Hierdoor zal een gekleurde bank mooi in het geheel blenden.

Heeft je bank een print? Dít is de gouden tip om prints met elkaar te combineren!

Ga je een gekleurde bank kopen die ook nog eens een print heeft? Super gaaf natuurlijk! Er is een gouden tip voor het combineren van verschillende prints in je interieur. Het is namelijk heel goed mogelijk om verschillende prints met elkaar te combineren, wanneer je er voor zorgt dat deze prints verschillend van formaat zijn. Heeft je nieuwe gekleurde bank een kleine bloemenprint? Zorg er dan voor dat je deze print combineert met een groot patroon. Dat patroon kan van alles zijn; stippen, strepen, geometrische figuren, alles wat je maar leuk vindt. Twee verschillende prints die allebei klein zijn naast elkaar kan erg druk ogen, waardoor de bank geen eyecatcher meer is, maar eigenlijk volledig wegvalt in het geheel van drukke prints. Als je er dan ook nog voor zorgt dat je je houdt aan dat kleurenpalet, kan het combineren van een gekleurde bank met andere print in je huis eigenlijk niet meer mis gaan.

ZOU JIJ EEN GEKLEURDE BANK KOPEN?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.