Een cheetah windlicht stylen kan in elk interieur en je kunt er natuurlijk ook iets anders inzetten dan een kaarsje. Ik geef je hiervoor wat fijne inspiratie.

Een cheetah windlicht stylen kan in elk interieur

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, de cheetah-trend! Cheetahvazen kom je anno 2021 overal tegen, maar óók de cheetah windlichten zijn een hit. Cheetahprintjes zijn je ding, of niet natuurlijk. Ik ben er in ieder geval gek op. En weet je wat vooral zo leuk is aan de cheetahprint? Hij is óveral mee te combineren en past daardoor in elke interieurstijl. Eigenlijk kun je het stylen van dierenprintjes in je interieur een beetje vergelijken met werken met de kleur groen. Groen is natuurlijk ook een kleur die heel veel in de natuur voorkomt, en daarom past groen bij echt elke andere kleur. Heb je ooit een grasveld gezien met bloemetjes in een opvallende kleur die daar niet heel mooi bij pasten? Dat bedoel ik! Zo is het ook met dierenprintjes, in dit geval de cheetahprint.

cheetah windlicht stylen

Prints en kleuren combineren

Ik word enorm blij van kleur. Sterker nog, ik heb echt kleur om me heen nodig. Hetzelfde geldt voor prints. Ik maak in huis gebruik van verschillende kleuren en prints en toch is ons interieur een eenheid. Dat komt omdat ik al tijdens het combineren van die kleuren en prints met bepaalde dingen rekening houdt. Zo werk ik altijd met een kleurenpalet. Groen en blauw zijn mijn basiskleuren. Deze komen in de woonkamer terug in de bank, bepaalde muren en de gordijnen. Als accentkleur gebruik ik oranje. Oranje en blauw zijn contrastkleuren, ze liggen tegenover elkaar op de kleurencirkel. Wanneer je werkt met een contrastkleur zullen items in die specifieke kleur altijd extra opvallen. Prints combineren is eigenlijk net zo makkelijk. De truc is om grote en kleine (drukke) prints naast elkaar te leggen. Als je naast die verschillende prints dan óók nog werkt met het kleurenpalet kan het eigenlijk niet meer misgaan.

cheetah windlicht stylen met bloemen

Mijn nieuwe cheetah windlicht

En dit zijn ze dus; mijn nieuwe windlichten. Jouw cheetah accessoires vind je allemaal op één plek, namelijk bij cheetahvaas.nl. Hier vind je dus niet alleen de windlichten, maar ook de enige echte cheetahvazen die je ook nog eens kunt vullen met de super hippe pampaspluimen, rietpluimen of een gave bos droogbloemen. De windlichten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, hier zie je de windlichten met een hoogte en een doorsnede van twaalf centimeter. Wat de windlichten zo mooi maakt, naast de enorm toffe print natuurlijk, is het feit dat ze gemaakt zijn van heel dik glas. Daardoor hebben de windlichten een heel luxe uitstraling. Je hebt hiermee echt een eyecatcher op tafel staan van heel mooie kwaliteit. Ze worden trouwens allemaal met de mond geblazen. De windlichten worden in sets van 2 stuks verkocht en een set kost € 39,95.

cheetah windlicht op salontafel

Een cheetah windlicht stylen als vaas

Ik hou enorm van kaarsen in huis. Zodra de gordijnen in de avond dichtgaan, steek ik de kaarsjes aan en overdag heb ik altijd wel ergens een geurkaars branden. Dit cheetah windlicht is zo mooi dat hij er ook al tof uitziet als het kaarsje niet brandt. Als we straks weer normaal naar de winkels kunnen, zonder afspraak en zonder tijdslot, wil ik nog wat gekleurde kaarsen kopen voor in mijn cheetah windlicht. Ik denk dat een oranje kaars bijvoorbeeld heel leuk zal staan. Maar hij is natuurlijk niet alleen maar als windlicht te gebruiken. Zoals je ziet kun je ook een cheetah windlicht stylen als vaas. Omdat hij natuurlijk met twaalf centimeter niet heel hoog is, kan dat niet met alle bloemetjes. Bepaalde bloemen zoals tulpen bijvoorbeeld, zijn echt alleen mooi met de lange originele stelen. Ik heb ze dan nu gecombineerd met witte rozen, maar ook gele, roze en rode rozen zouden enorm goed bij de cheetah print passen. Ik laat je binnenkort ook nog mijn cheetah vaas zien.

ZOU EEN CHEETAH WINDLICHT OOK MOOI IN JOUW INTERIEUR PASSEN?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

10 Comments

 1. Mooie foto’s! De cheetah print staat heel mooi in je interieur. Leuk om met printjes te stylen. Voor mijn interieur is de print te donker helaas.

 2. Natascha - Beautyopinie says:

  Dit is zeker wat voor mij! Sterker nog; ik wil zo’n vaas haha. Het zou hier denk ik erg mooi staan met onze groene muur en houten meubels.

  1. Christiana says:

   Ja, de cheetah vazen zijn ook geweldig. Die van ons staat nu op de slaapkamer en laat ik volgende week in een inspiratie artikel zien.

 3. Wat een leuk lichtje! En wat een goed idee om zo’n lichtje ook als vaasje te gebruiken.

  1. Christiana says:

   Leuk is dat hè? Het is ook zo’n mooi formaatje zodat het er ook weer anders uitziet dan wanneer je rozen in hun volle lengte in een standaard vaasje zou zetten.

 4. Wat slim dat je hem ook als vaas gebruikt, staat heel leuk! Ik vind de combi van het bruin en blauw zo mooi in jouw huis. Ik denk dat direct aan mijn schilderijen, een mooi kleurcontrast zo een koele en warme tint!

  1. Christiana says:

   Bruin en blauw is inderdaad een heel mooie combinatie. Ik heb dan natuurlijk vooral veel zwart in huis, maar hier en daar wel wat bruine accessoires, zoals nu deze cheetah windlichtjes en een grote cheetah vaas, en het blend overal heel mooi;-)

 5. Wat heb je dat toch weer onwijs mooi en creatief gestyld! Voor ons interieur zou het te donker zijn, maar er zijn vast wel vergelijkbare die wel goed passen!

 6. Ik vind het super mooi, maar ik moet wel zeggen dat ik deze trend aan mij voorbij laat gaan. Op één of andere manier heb ik niet zo veel met dierenprintjes. Oké, misschien alleen zachte kussentjes en schapenvachtjes. Maar bij anderen vind ik de varen en windlichten wel heel erg mooi staan. Het staat heel stijlvol en warm, helemaal met pluimen erin. Jij hebt het ook weer heel mooi gestyled <3

  1. Christiana says:

   Ik snap helemaal wat je bedoelt hoor! Ik denk ook inderdaad dat je iets moet ‘hebben’ met dierenprintjes, of het is gewoon niet ‘je ding’. Ik heb het eigenlijk altijd wel heel leuk gevonden, mits het echt een mooie print zoals deze. Je ziet ook regelmatig de wat meer budget dierenprints, en die zijn het vaak net niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.