Wanneer je dol bent op geur van kaneel, dan wil je deze Bath & bodyworks geurkaars Cinnamon & clove buds deze herfst absoluut in huis halen.

Bath & bodyworks geurkaarsen

Het lijkt alsof ik met mijn ogen knipperde en de zomer toen al weer voorbij was. Ik kan bijna niet geloven dat de herfst al weer begonnen is. Dat wil natuurlijk zeggen, de meteorologische herfst. Hoewel we in de zomer heel wat regen hebben moeten trotseren, worden we nu toch weer regelmatig verrast met prachtige nazomerse dagen. Wat je wel echt gaat merken is dat het eerder donker wordt. Ik vind het heerlijk om dan alweer geurkaarsen te branden. Geurkaarsen heb je in alle soorten en maten, en hoewel de high-end geurkaarsen van bijvoorbeeld Jo Malone en Diptyque er altijd prachtig uitzien, zijn ze natuurlijk eigenlijk wel exorbitant duur. Aan de andere kant vind ik de echte budgetkaarsen, dan heb ik het dus over geurkaarsen van een paar euro, vaak totaal niet lekker ruiken, of je ruikt ze gewoon helemaal niet. Vorig jaar ontdekte ik bij Notino de geurkaarsen van Bath & bodyworks en sindsdien ben ik echt hooked. De collectie is echt gigantisch en daardoor zit er altijd wel een geurkaars bij die je lekker vind. Naast dat de collectie zo groot is en je de geuren stuk voor stuk enorm goed ruikt, hebben de geurkaarsen van Bath & bodyworks wat mij betreft nog een groot voordeel. Ik vind het dus belangrijk dat een geurkaars lekker ruikt, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Zo ben ik qua geuren ook echt fan van de Yankee Candle kaarsen, maar die verpakkingen vind ik stiekem heel lelijk. De verpakkingen van Bath & bodyworks zijn niet zozeer chique, maar wel gewoon neutraal en strak, waardoor ze toch (enigszins) leuk staan op je salontafel. Elke geur heeft zijn eigen wikkel, maar die kun je er heel eenvoudig afhalen omdat ze niet vast geplakt zitten. En ja, ik ben dus zo’n fiemel die die gekleurde wikkel eraf haalt zodat ik gewoon het glas overhou. Deze Bath & bodyworks geurkaars Cinnamon & clove buds is ook nog eens neutraal van kleur, dus dat is helemaal perfect.

Bath & bodyworks Geurkaars Cinnamon & clove buds review

Bath & bodyworks Geurkaars Cinnamon & clove buds

(Verkrijgbaar via Notino | 411 gram voor € 28,90)

Als er een geur is die mij nooit gaat vervelen wanneer het om geurkaarsen gaat, dan is het wel de geur van kaneel. Zo ontdekte ik dus vorig jaar de geur Cinnamon spiced vanilla en nu heb ik dan de Bath & bodyworks geurkaars Cinnamon & clove buds. Deze geur bestaat uit kaneelblad, kruidnagel en nootmuskaat. De geur van kaneel is wel echt overheersend, maar hij is dus minder zoet dan de geur Cinnamon & spiced vanilla. Ik moet zeggen dat ik zelf eigenlijk niet kan kiezen tussen de twee geuren, want ik vind ze allebei heerlijk. Je ruikt de kaars eigenlijk al wanneer hij gewoon op tafel staat en niet brand, maar zodra je hem aansteekt, wordt het wel echt extra gezellig in je woonkamer. Dit is een geurkaars die ik zeker weer opnieuw ga bestellen zodra hij is opgebrand.

BEN JIJ AL BEKEND MET DE GEURKAARSEN VAN BATH & BODYWORKS?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.