Wil je nog niet weten wat er in de My Jewellery adventskalender 2019 zit? Kijk dan vooral niet verder.

My Jewellery adventskalender 2019

Anno nu zijn adventskalenders natuurlijk niet weer weg te denken uit het holly jolly season. In de winkels vinden we dan ook adventskalenders gevuld met…nou ja, met wat niet eigenlijk? Ook het hippe sieradenmerk My jewellery is dit seizoen weer helemaal on trend en introduceert net als vorig jaar de My Jewellery adventskalender 2019 gevuld met sieraden en accessoires.

My Jewellery adventskalender 2019

My Jewellery adventskalender 2019 in goud of zilver

Super leuk is dat My Jewellery twee adventskalenders in de collectie heeft. Van buiten zien ze er dan misschien hetzelfde uit, maar qua inhoud kun je kiezen tussen goud of zilver. Ik vind dat echt leuk en slim gedaan, want vaak is het zo dat meisjes of vrouwen echt alleen óf zilver óf goud dragen. Zelf draag ik sinds ons bruiloft natuurlijk een gouden ring, en die probeer ik zoveel mogelijk te combineren met goudkleurige sieraden. Zo ziet de adventskalender eruit, als een kerstboom. Hij komt binnen als een platte doos en je moet dan zelf de zijkanten en de bovenkant er nog op zetten. De My Jewellery adventskalender bevat 10 deurtjes. Normaal gesproken vind je achter elk deurtje 1 cadeautje. Helaas was de inhoud bij mij door de adventskalender gaan schuiven en toen ik de deurtjes begon te openen vond ik diverse cadeautjes achter één deurtje. Jammer, de adventskalender had van mij wat steviger mogen zijn.

Sokjes

De grijze sokjes vind ik erg schattig. Ik wist ze zo even niet te combineren met een outfit, maar zelfs in je pyjama ben je hartstikke leuk als je deze glinsterende sokjes eronder draagt. Ik heb trouwens schoenmaat 38 en ze passen mij perfect.

My Jewellery adventskalender 2019

Lange heupketting

Deze lange ketting is zo lang is dat ik me niet kan voorstellen dat je deze als ‘gewone’ ketting draagt. Ik denk dat je zoiets als heupketting kan dragen. Zoiets vond ik super leuk toen ik op de middelbare school zat, zo’n vijftien jaar geleden dus. Misschien komt de trend weer terug? Voor nu denk ik toch maar dat ik hem oversla.

Haarelastiekjes

In de My jewellery adventskalender 2019 vind je niet alleen sieraden, maar ook accessoires, zoals deze leuke haarelastiekjes. Toen ik het zakje opende, dacht ik eerst dat het haarbandjes waren, maar het zijn echt elastiekjes die je om een staart kan binden zoals ik hier gedaan heb. Ze zijn trouwens behoorlijk smal, met dik haar is het lastig om er echt een staart mee te maken.

Statement oorbellen met panter

Eigenlijk zijn deze oorbellen zó fout dat ze daarom weer leuk zijn. Ik zou zoiets nooit zelf uitgekozen hebben, maar ik moet zeggen dat ik ze toch wel leuk vond staan. Goed om te weten is trouwens dat deze statement oorbellen van My Jewellery dan wellicht zwaar lijken, maar dat gelukkig niet zijn. Pluspunt!

Oorbellen met sterretjes

In een ander vakje ontdek je kleine creolen met sterretjes. De sterretjes hangen er trouwens ‘los’ aan, dus je kan er nog voor kiezen om ze er af te halen wanneer je liever een eenvoudige creool wilt dragen, maar je kan er natuurlijk ook iets anders aan hangen.

Ketting met cirkeltjes

De adventskalender bevat een korte ketting met cirkeltjes.

Ring met hart

Oef, dit ringetje heeft wat mij betreft wel een heel hoog kinder-gehalte. Het doet me een beetje denken aan zo’n sieraadje dat je vroeger uit zo’n kauwgombal uit een automaat haalde. Ik draag zelf trouwens ringmaat 17 wat al niet heel groot is, deze ring paste ik nét.

My Jewellery adventskalender 2019

Subtiele gedraaide ketting

Naast de ketting met cirkeltjes vind je in de ketting ook nog een eenvoudige, ‘gedraaide’ ketting. Ik vind deze zelf wel heel erg basic en heb hem daarom gecombineerd met een schattig en kleurrijk hangertje dat je ook in de adventskalender ontdekt.

Wat vind ik van de My jewellery adventskalender 2019?

Ik vind het erg leuk dat My jewellery een adventskalender heeft geïntroduceerd. Ik wist trouwens ook niet dat het merk überhaupt zo’n kalender had, tot ik dus de mail ontving. De prijs van deze kalender is € 49,95. In de adventskalender vind je 10 items. De prijs komt dus neer op € 4,99 per stuk. Dat vind ik op zich een prima stukprijs voor deze sieraadjes. Helaas voor mij bevat de adventskalender geen enkel item dat ik daadwerkelijk zou gaan dragen. Wat mij opvalt is dat de kalender vooral héél subtiele sieraadjes bevat, en daarnaast juist statement dingen, zoals de heupketting en de panter oorbellen. De inhoud had wat dat betreft van mij wat meer in balans mogen zijn, zodat de inhoud ook wat meer representatief is voor het merk My jewellery, want als ik bijvoorbeeld hun winkel in Utrecht binnenloop, kan ik met gemak honderd dingen aanwijzen die ik zó zou dragen. De inhoud heeft natuurlijk gewoon met persoonlijke smaak te maken.

WAT VIND JIJ VAN DE INHOUD VAN DE MY JEWELLERY ADVENTSKALENDER 2019?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

13 Comments

 1. Jammer dat de kalender tegenviel! Ik draag nauwelijks sieraden dus deze kalender zou niet zo aan mij besteed zijn 🙂

  1. Christiana says:

   Nee, dan snap ik dat je liever voor iets anders zou gaan! Ik vind het zelf altijd wel leuk om sieraden te dragen en ook om sieraden af te wisselen, dus ik was wel reuze benieuwd naar deze inhoud;-)

 2. Jammer dat de inhoud van de kalender niet helemaal jouw ding is. Ik herken wel at je zegt. Zoiets als die heupketting zou ik ook niet echt snel dragen. Gezien de combinatie van de prijs en inhoud van de kalender laat ik deze maar aan me voorbijgaan. Ik heb zelf een goedkope geurkaarsadventskalender van Action. Ben benieuwd of dat wat is. En anders maakt het ook niet zo uit: dan heb ik € 4,50 van mijn spaargeld verspild 😉

  1. Christiana says:

   Nou, daar hoef je je dan inderdaad niet druk om te maken;-) En het is echt weer lekker de tijd voor lekkere geurkaarsjes. Ik brand ze nu ook weer iedere dag!

 3. Ik vind het ook niet helemaal je van het, en ik vind het best duur voor 10 items.

  1. Christiana says:

   Ja, op zich vond ik 5 euro per sieraadje nog meevallen, maar in feite is niets echt mijn smaak, dus dan is het uiteindelijk niet een heel ‘goede koop’ nee;-)

 4. Ik heb een beetje gemengde gevoelens bij deze adventskalender. Sowieso vind ik het geen echte adventskalender want daarmee tel je af tot Kerst en hebben normaliter 24 vakjes (of misschien ben ik wel ouderwets 😉). Met 24 vakjes zou deze adventskalender waarschijnlijk weer veel te duur worden. Met 10 vakjes kost ie al bijna 50 euro. Het enige dat ik echt leuk vind en zelf zou dragen is het kettinkje met het ronde hangertje. Ik denk dat ik toch liever (op een rustig moment want het is er vaak zo druk) naar de winkel ga.

  1. Christiana says:

   Haha dat zeg je zo goed Deb; ‘Gemengde gevoelens’. Ik had dat dus ook;-) Op zich vind ik die tien vakjes niet eens zo erg. Met meer vakjes was de kalender ook weer (een stuk) duurder geworden en ik denk dat 50 euro voor een adventskalender gewoon een redelijke prijs die mensen voor zo’n soort cadeau over hebben. Wat ik eigenlijk nog het meest jammer vind, is dat ik de inhoud niet echt representatief vind voor het merk. Zoals ik al schreef; ik kan in de winkel van alles aanwijzen wat ik direct om en aan en in kan doen, en er zit eigenlijk niets in de kalender waarvan ik denk; Nou, dat kan ik morgen leuk gaan dragen!’. Dat hangertje en de ketting waren trouwens twee losse items. In het ene vakje vond ik de ketting en in het vakje daarna de hanger.

 5. Ik zag hem ook al voorbij komen bij verschillende blogs maar werd er eerlijk gezegd niet heel erg warm van. Vind veel dingen ook gewoon niet adventkalender waardig, of hoe je het ook moet zeggen. Ze zijn wel leuk, maar nét niet ofzo.

  1. Christiana says:

   Haha, je hebt een punt! We snappen allemaal wat je bedoelt;)

 6. Mooie foto’s heb je gemaakt! Heel professioneel zien ze eruit.
  Ik heb ook de kalender en ik heb hetzelfde met die ring… De oorbellen vind ik weer leuk en die heb ik al een keer gedragen.
  De kettingen ook, maar stom van mij, ik heb ze ’s avonds niet af gedaan en nu heb ik in mijn nek allemaal wondjes. Die kan ik dus niet dag en nacht dragen…

  1. Christiana says:

   De grote panter oorbellen vond ik nog wel leuk, maar ze zien me aan komen op het werk. Haha;-) Nee, dan hou ik het iets ingetogener. Oh, wat vervelend van die wondjes. Hopelijk trekt het snel een beetje bij. Ik slaap eigenlijk nooit met sieraden, vind ik totaal niet lekker liggen. Zelfs mijn trouwring gaat ’s nachts af!

 7. Ik had de kalender ook al bij anderen gezien en deze sla ik zelf liever even over. Ik ben dol op sieraden, maar het heeft voor mij geen wauw-factor. Ik ben het ook eens met dat je zegt dat de kalender meer in balans had mogen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.