Dit is dus het ídéale jurkje voor de hittegolf die er aan komt.

De doorknoopjurk! Ik heb dit model de laatste tijd echt hélemaal ontdekt. Niet alleen valt zo’n model heel mooi en soepeltjes, het zit ook gewoon onwijs comfortabel. Hoewel ik dus al weg ben van het model, is het natuurlijk vooral de print die deze doorknoopjurk van Noa Noa zo ongelooflijk leuk maakt. Pastelkleuren zoals lila zijn natuurlijk altijd goed en gaan wat mij betreft ook nooit uit de mode, ik vind het lila hier vooral zo mooi gecombineerd met het spannende rood. Oh. Wat het kraagje betreft. Kraagjes kúnnen een jurkje natuurlijk tuttig maken. Maar goed, mij kan een jurkje eerlijk gezegd niet tuttig genoeg zijn en als je zo’n doorknoopjurk niet helemaal dichtknoopt aan de bovenkant, is er sowieso maar weinig aan de hand. Mijn favoriete jurkje voor deze zomer!

Jurk Noa Noa | Tas Valentino via Brandfield | Schoenen Tamaris 

DRAAG JIJ GRAAG PASTELKLEUREN?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. Knipoog hairstyling & visagie, haar en make-up. All rights reserved. In samenwerking met Brandfield & Noa Noa Utrecht. Dit artikel bevat een gesponsord product.

7 Comments

 1. Ja, super leuk! Het ziet er ook lekker luchtig uit, kleed mooi af en ziet er heel comfortabel uit. Ik zie dit soort jurken in de series die ik graag volg, en die spelen zich af tijden de Tweede Wereldoorlog. Ook die kapsels vind ik geweldig!
  Zoiets zou ik ook best wel willen toevoegen aan mijn garderobe. Het kraagje vind ik ook een mooie eyecatcher!

 2. Wat een prachtige look alweer!

 3. Ik vind het een prachtig jurkje, helemaal mijn stijl!

 4. Het jurkje staat je beeldig en wat zie je er weer mooi uit. Prachtige foto’s!

 5. Natascha - Beautyopinie says:

  Pasteltinten staan mij helaas niet zo maar ik vind het wel onwijs mooi. Jij ziet er idem uit trouwens, super classy, like!

 6. Aah wat een ontzettend leuk jurkje, staat je ook echt ontzettend leuk!

 7. Met de kans om in herhaling te vallen…wat ben je toch een beetje! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.