Ook als het 30ºC wil je er natuurlijk een beetje leuk en vooral fris uitzien. Dit is mijn lijstje met fijne beautyproducten voor warme dagen.

Filorga Anti-ageing sun fluid SPF50

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Met stip op de eerste plaats in mijn lijstje met beautyproducten voor warme dagen. Zonnebrand crème, want je moet smeren, smeren, smeren. Dat is natuurlijk hét ding zodra de zon gaat schijnen. Deze zomer zweer ik bij de Filorga producten uit de UV-bronze lijn, met name de Anti-ageing sun fluid met SPF50 vind ik geweldig. Met name omdat hij zo ontzettend goed werkt in combinatie met make-up. Ik gebruik nog wel eerst een dagcrème en daaroverheen dan deze zonbescherming. Er zijn gewoon niet zo veel zonnebrandproducten voor het gezicht die het goed doen in combinatie met foundation, maar deze doet dat dus wél. De geur is ook erg lekker, en hij beschermt bovendien zeer goed. Ook op dagen, zoals nu, dat de zon echt goed schijnt en ik dus veel buiten ben, vertoont mijn gevoelige huid in de avond geen spoortje roodheid of irritatie.

La Roche-posay Anthelios spray SPF50

Ook de La Roche posay Anthelios spray met SPF50 is erg prettig. Deze kun je trouwens voor zowel lichaam als gezicht gebruiken. Het is een super luchtige spray die je niet voelt én niet ziet zitten. Je kunt je voorstellen hoé makkelijk en snel je zo’n spray aanbrengt.

Aesop Immediate moisture facial hydrosol

Om je huid te kalmeren en extra te hydrateren mag ook dit product niet ontbreken tussen mijn beautyproducten voor warme dagen. Ik vind een spray op waterbasis altijd prettig om in huis te hebben, zoals de Immediate moisture facial Hydrosol van Aesop. Deze kun je naar gelieven op je gezicht en je lichaam sprayen. Het werkt zowel verfrissend als kalmerend, en is dus ideaal na het zonnebaden, of gewoon wanneer je een verfrissend sprietsje van het één of ander wilt.

Mud & more ontharingscreme

Aangezien de benen natuurlijk bloot gaan, wil je wel haarvrij zijn, liefst wat langer dan één dag. In plaats van mesjes kun je eens overwegen om een ontharingscreme van Mud & More te gebruiken. Hierdoor blijven je haartjes net even wat langer weg en komen ze bovendien zachter terug. Na het ontharen vind ik deze Coconut seconde spray van Etos altijd erg prettig. De geur is natuurlijk volop zomer en prettig aan deze variant is dat je niet met zo’n laagjes-gevoel op je huid blijft zitten. En ook hier geldt weer; de spray is super handig (en snel!) in gebruik.

WELKE BEAUTYPRODUCTEN VOOR WARME DAGEN ZIJN BIJ JOU FAVORIET?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.